Indret dit hjem med unikke genbrugsfund - 3 trends, der hitter lige nu!

Sponsoreret indlæg // Skrevet af Christina fra Mywonderfulfinds.dk

Når du indretter dit hjem med genbrugsfund, så har du rig mulighed for at tilføre en masse personlighed og charme til din boligindretning. Små skæve og finurlige fund, som fortæller noget om dig, og som er med til at definere din stil. Smukt boligtilbehør, som passer ind i tidens trends og farver, og som komplementerer din nuværende indretning af husets rum. Genbrugsfund tilfører sjæl, historie og det unikke - din bolig vil skille sig ud, fordi du ikke lige kan gå ud og finde de samme indretningsgenstande i masseproduktion ude i butikkerne. Og du kan tilmed spare penge! Der er nogle helt særlige trends, som hitter i indretningen lige nu - dem kan du blive klogere på her.

Vægdekorationer

Vægdekorationer i alle afskygninger er en kæmpe trend lige nu - måske nok den største! Det kan være fine vægplatter i keramik, unikke relieffer og figurer samt dyr på væggen - det kunne være en farverig sommerfugl i porcelæn, en fin fugl og især vægfisk i keramik, så det skal du være på udkig efter!

Med unikke genbrugsfund kan du skabe en dynamisk og personlig billedvæg, hvor du mikser plakater, litografier og fotografier med vægdekorationerne. De kan være med til at bryde de ellers meget lige linjer, som plakater etc. jo har, så du får en mere spændende opsætning, som man rigtig kan gå på opdagelse i. De små genbrugsfund kan være med til at fortælle noget om dig og din personlige stil. De fine vægdekorationer er også skønne alene, hvor de kan fungere som blikfang på væggen i stuen for eksempel. Kun fantasien sætter grænser! Gå efter et personligt element, som kan være med til at fortælle din historie. I forhold til farver, så vil jeg gå udenom dem, som skriger alt for meget. Find nogle farver, som passer til din øvrige indretning. Farver som spiller godt sammen og særligt blå passer godt til de fleste andre farver, den er flot og ikke for dominerende, og det kan sagtens være i samspil med andre farver.

Flet, Flet og atter Flet

Flet er et fantastisk anvendeligt look, som meget nemt passer ind i indretningen. Flet har været undervejs i noget tid, men nu har det for alvor vundet indpas i boligindretningen. Det lyse flettede materiale ofte pil eller bambus har en skøn lethed over sig, den lyse farve spiller godt sammen med andre farver, og kan meget nemt implementeres - og mulighederne for at give det en plads i indretningen er mange. En stor skøn fletkurv til stuen, som kan bruges til strikketøj, en plaid til de kølige aftener, børnenes legesager eller bøger og magasiner. Dekorativ opbevaring! En fin fletkurv til at hænge på væggen i køkkenet til en lille krydderiplante, kvitteringer eller andre køkkensager. Du kan også finde flet på lidt mere utraditionelle indretningsgenstande som vaser, hvor selve vasen er helt beklædt med flet - og her får du virkelig en unik ting til boligen, som kan pyntes med enkle grene eller blomster. Flet fungerer godt i de fleste rum, og det er nu lidt skønnere, når opbevaringen også er pæn at kigge på. Så kig efter flet, når du går på genbrugsjagt, der er mange fine muligheder derude.

Små Kunstobjekter

En af de mere upcoming tendenser, som du skal skynde dig for at komme med på, er indretning med mindre kunstobjekter og her tænker jeg primært på små figurer i lys fedtsten. Du ved det helt glatte lyse nærmest helt sart douchede rosa sten med smukt naturligt spil i stenen. Små organiske figurer i omfavnelse, dans eller overdådige kvindefigurer med smukke former. Unikke figurer - også grundet naturmaterialet, som jo aldrig er helt ens. Brug dem i et smukt stilleben, hvor du styler din figur sammen med andre små genbrugsfund eller andet interiør. Det kunne også være en stabel med 1-3 dekorative coffee table bøger i samme lyse douchede nuancer, hvor den lille figur står nonchalant ovenpå bøgerne - enkelt og dekorativt. Opstillingen kunne placeres i en af de smukke indbyggede væg-til-væg bogreoler, hvor hvert rum jo skal styles med unikke elementer. De små fedstensfigurer er også meget personlige, og de kan være med til at fortælle noget om dig. De er smukke, unikke og nemme at gøre til en del af din boligindretningen. Find dem på genbrug for den helt unikke følelse. Du ved det, når du ser den!

Alle de ovenstående boligtrends kan du finde brugt ude i landets mange genbrugsbutikker, men det tager forholdvis meget tid. Du kan derfor med fordel rette din søgning mod diverse online platforme indenfor genbrug som f.eks. Gul og Gratis, hvor du nemt og hurtigt - og i ro og mag fra sofaen - kan søge efter helt bestemte genbrugsfund. Du kan endda opsætte søgeagenter, som giver dig besked i samme øjeblik nye varer, indenfor dine søgninger, går online - det gælder om at være hurtig, hvis du skal have fat i de helt særlige og unikke fund.

Forrige
Forrige

Sikkerhed først med MitID-validering

Næste
Næste

Flyt Hjemmefra på Budget: Skab et Personligt Hjem med genbrug