TOP
Vintagetøj og møbler er et hit hos genbrugsjægerne

Vintagetøj og møbler er et hit hos genbrugsjægerne

Hvad er dit bedste fund i genbrugsbutikkerne?

 

Dorthe Kofoed er 61 år og bor i Odense M (på billedet øverst i artiklen):

– Mit bedste fund er en kobberspand til min brændeovn. Andre kunne ikke bruge den, men det kunne jeg. Det var lige den, jeg stod og manglede. Samtidig fik jeg den for bare 200 kroner. Så det var et godt køb, som jeg stadig har stor gavn af den dag i dag.

– Mit bedste råd må være at gå i de større genbrugsforretninger. Her er der et stor udvalg af møbler. Der er mange gode ting at komme efter. Moden er jo også, at selvom andre ikke kan bruge de ting, så er der mange andre mennesker, som kan bruge det. Jeg har umiddelbart ikke brug for at gå i genbrug, men jeg gør det gerne og bruger gerne genbrugsting.

 

Vintagetøj og møbler er et hit hos genbrugsjægerne

 

Susan Møller Pedersen er 51 år og bor i København:

– Mine bedste fund i genbrug er tøj. Det er mest vintagetøj, som jeg går efter. Det kunne være overtøj, bukser og lignende. Jeg går efter vintagetøj, fordi det er tøj, som har en historie, og det er ofte af en bedre kvalitet oprindeligt end meget af det tøj, som man kan købe fra nyt.

– Mit bedste råd til andre, der er på genbrugsjagt er, at der ligger en god genbrugsbutik i Klaregade i Odense. Det er nærmest som at gå ind i et museum. Butikken er så gennemført i stilen. Du kan finde alt fra vintagetøj til en kaffekande fra 60’erne. Ejeren er virkelig en ildsjæl inden for genbrug, og det skinner igennem i butikken. Det er virkelig som at komme på et museum, og den er et besøg værd.

Consent preferences