TOP
Vi ribbede hele genbrugsbutikken

Vi ribbede hele genbrugsbutikken

Vi har talt med Karoline og Tobias, der begge går ind for genbrug, fordi det er godt for miljøet – og fordi det er billigt. Faktisk er det så billigt, at man kan komme til at ribbe en hel genbrugsbutik, når man er i Lalandia med familien.

Går I ind for genbrug?

Karoline: Jeg går mega meget ind for genbrug og elsker bare at gå i genbrugsbutikker. Jeg synes, at det er helt vildt vigtigt, at vi genbruger. Selv gør jeg det især på grund af miljøet og klimaet.

Tobias: Jeg går også rigtig meget ind for genbrug. Hvis man har noget derhjemme, som man alligevel ikke bruger, så kan man lige så godt aflevere det i en genbrugsbutik, så det kan blive genbrugt af andre. For mig handler det meget om bæredygtighed. Der er jo ingen grund til at producere mere, end vi har behov for.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Karoline: Jeg kigger efter alt muligt forskelligt, når jeg er på genbrugsjagt. Det er altid hyggeligt at lede efter ting til boligen. Men jeg kigger også rigtig meget efter tøj.

Tobias: Jeg kigger også mest efter tøj. Men jeg går egentlig altid ind i en genbrugsbutik med en vis form for åbenhed. Jeg plejer bare at gå hele butikken igennem for at se, om der er noget, jeg kan bruge. Priserne er jo altid lige i skabet.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Karoline: Jeg har gjort mig ret mange gode loppefund. Men det bedste er nok en cowboyjakke, som jeg fandt til 5 kr. til sådan et garagesalg.

Tobias: Mit klædeskab består udelukkende af gode loppefund. Hvis jeg kun skal sige en ting, må det være den skjorte, jeg har på i dag. Den kostede kun 10 kr. Jeg fandt den på en tur til Lalandia med familien. Vi skulle bare lige et smut i genbrugen, og så ribbede vi hele butikken. Der var halv pris på alt.

 

Bruger I GulogGratis?  

Karoline: Jeg har engang købt en cykel derinde.

Tobias: Jeg købte mit allerførste analoge kamera derinde, og siden da har jeg købt endnu flere. Det er helt vildt charmerende med sådan nogle feriekameraer.

Consent preferences