TOP
vinyler og vintagetøj

Vi kigger efter vinyler og vintagetøj

Thorbjørn på 21 år og Emma på 20 år går begge ind for genbrug. Og for dem handler det ikke kun om at spare penge. Det handler også om at udnytte ressourcer og ikke mindst om at finde noget unikt.

 

Emma: Jeg går helt klart ind for genbrug. Hjemme ved mig, der sorterer vi affald, og vi laver madplan for at undgå madspild. Så kører vi også på lossepladsen og laver kompostbunker.

– Når jeg har tid, så kan jeg også godt lide at shoppe i genbrugsbutikker.

– Om der er noget bestemt, jeg leder efter? Det er i hvert fald ikke undertøj. Det kan være trøjer, bukser og sådan.

– Nu bor jeg stadig hjemme, men man kan også finde mange fede ting til boligen. Og vi sælger også ting videre. Fx da vi renoverede vores køkken, så havde vi nogle loftbrædder i overskud, og de skulle jo ikke bare smides ud. Så vi gav folk mulighed for at hente dem gratis. Derudover har vi også solgt aflagte børneting, f.eks. min gamle babyseng.

Thorbjørn: Jeg har købt oceaner af vinyler brugt bl.a. via GulogGratis. Jeg samler nemlig på vinyler, og jeg har støvsuget alle byens genbrugsbutikker, så det er sjældent, at jeg finder mere der. Derfor leder jeg videre på nettet.

Consent preferences