TOP
Vi genbruger med fremtidsbriller på

Vi genbruger med fremtidsbriller på

Når vi genbruger, sparer vi penge og belaster miljøet mindre.

Sophie, 20 år, studentermedhjælper (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg synes, det er særdeles vigtigt at gå ind for genbrug, så vi sammen kan skåne miljøet bedst muligt.

– Det meste af mit klædeskab er genbrugstøj, som jeg er så heldig at arve fra min mor. Desuden er flere af mine møbler også fundet i genbrugsforretninger. På den måde kan jeg både spare penge og samtidig være miljøbevidst.

– Jeg har et ønske om, at endnu flere vil gå op i genbrug, da det uden tvivl vil gøre en forskel for os i fremtiden.

 

Vi genbruger med fremtidsbriller på

 

Magnus, 23 år, jobsøgende

– Jeg går i hvert fald ind for genbrug, så vi belaster miljøet mindre. Ting kan gavne flere mennesker. Hvis jeg ikke længere kan bruge en ting, så kan det være, at andre kan blive glade for det – og omvendt.

– Jeg køber selv brugt tøj, og jeg spiser rester, så vi mindsker madspild. Jeg giver eller sælger også mit eget tøj væk, når jeg ikke længere kan bruge det.

– Mit bedste genbrugsfund er min vintage rulamsfrakke fra London – det er den, jeg har på nu. Der er mange penge at spare, når man køber genbrug.

Consent preferences