TOP

Vi genbruger for naturen

Vi skylder verden at gå op i genbrug.

Jonas Thykjær Poulsen, 27 år, nyuddannet cand.negot (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går helt bestemt ind for genbrug. Det mener jeg, at vi skylder os selv og verden at gå op i.

– Meget af det tøj jeg går i, har jeg arvet fra kammerater, da jeg er så heldig at have kammerater, der arbejder i tøjindustrien. Jeg kan godt lide at gå i genbrugsforretninger efter ting til køkkenet, fine glas og cocktailudstyr.

– Mit bedste genbrugsfund har min søster opsnuset til mig. Det er et dekorativt barbord, hvor jeg kan have spiritus og cocktailudstyr stående.

 

 

Bente Damgaard, 78 år, pensionist

– Jeg har altid gået ind for genbrug, fordi jeg synes, det er ressourcespild at smide ud. Der er et socialt aspekt i at genbruge, uanset om man er rig eller fattig. Det er moderne i dag at genbruge, så der er vi alle på lige fod.

– Jeg genbruger mange ting! Tøj, møbler og især mad gør jeg meget ud af ikke at smide ud.

– Stort set alle møblerne i mit sommerhus er genbrugsfund. Desuden arver jeg en masse tøj fra mit dejlige barnebarn.