TOP
Vi genbruger for naturen

Vi genbruger for naturen

Vi skylder verden at gå op i genbrug.

Jonas Thykjær Poulsen, 27 år, nyuddannet cand.negot (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går helt bestemt ind for genbrug. Det mener jeg, at vi skylder os selv og verden at gå op i.

– Meget af det tøj jeg går i, har jeg arvet fra kammerater, da jeg er så heldig at have kammerater, der arbejder i tøjindustrien. Jeg kan godt lide at gå i genbrugsforretninger efter ting til køkkenet, fine glas og cocktailudstyr.

– Mit bedste genbrugsfund har min søster opsnuset til mig. Det er et dekorativt barbord, hvor jeg kan have spiritus og cocktailudstyr stående.

 

Vi genbruger for naturen

 

Bente Damgaard, 78 år, pensionist

– Jeg har altid gået ind for genbrug, fordi jeg synes, det er ressourcespild at smide ud. Der er et socialt aspekt i at genbruge, uanset om man er rig eller fattig. Det er moderne i dag at genbruge, så der er vi alle på lige fod.

– Jeg genbruger mange ting! Tøj, møbler og især mad gør jeg meget ud af ikke at smide ud.

– Stort set alle møblerne i mit sommerhus er genbrugsfund. Desuden arver jeg en masse tøj fra mit dejlige barnebarn.

Consent preferences