TOP
genbrugstip

Værsgo: Et grønt og godt genbrugstip til din indkøbstur

Vil du også gerne spare på plastikken? Vi har talt med Tonje og Sebastian, der har fundet et bæredygtigt alternativ til de små plastikposer, der findes i ethvert supermarkeds grøntafdeling. Læs med, og få det gode genbrugstip, der giver dig en grønnere indkøbstur.

Går I ind for genbrug?

Tonje: Jeg synes da, at vi går ind for genbrug.

Sebastian: Jeg er helt enig. Vi går især meget op i at mindske brugen af plastik. Det gør vi blandt andet ved at bruge sådan nogle genanvendelige poser til at fragte vores grøntsager fra butikken og hjem i stedet for at tage de der små plastikposer, der altid er i grøntafdelingerne i butikkerne. Vi sorterer også så meget af vores affald, som vi overhovedet kan.

Tonje: Ja, vi skærer generelt ned på vores forbrug så mange steder som muligt.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Tonje: Jeg køber en gang imellem genbrugstøj på nettet. Det er mest, hvis jeg lige kigger efter noget bestemt. Så kan jeg tit søge det frem på de forskellige genbrugssider.

Sebastian: Jeg kigger ikke rigtig efter noget bestemt. Det betyder ikke så meget for mig, om tingene er genbrug, eller om de er nye. Men jeg køber aldrig noget, der ikke er brugbart. Det skal altså være noget, som jeg får brugt. Ellers ender tingene jo alligevel bare det samme sted igen.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Sebastian: Jeg har købt en del guitarer på genbrugssider på nettet. Der gemmer sig mange fede ting derinde. Jeg har også haft held med at bytte instrumenter med andre. 

Tonje: Det må være de her sko, som jeg har på i dag. De kostede kun 400 kroner. Dem har jeg været rigtig glad for.

 

Bruger I GulogGratis?

Sebastian: Jeg har tit været inde på GulogGratis for at kigge. Min far bruger også deres side ret meget. Han har engang købt en havetraktor derinde. Det er også der, han selv sælger ting videre.

Consent preferences