TOP
brugt autocamper

Værd at vide, når du køber brugt autocamper

Findes der noget bedre end ferie? Nej, vel? At holde fri giver nemlig mulighed for at lade batterierne op og få ekstra tid til at være sammen med familie og venner. Der findes rigtig mange forskellige rejseformer, men særligt ferie i autocamper er blevet populært som aldrig før. Forestil dig bare at kunne køre rundt i hele landet – og det meste af verden – som det passer dig. Det giver en enorm frihedsfølelse, som er ret vanedannende. Mange er især vilde med muligheden for at kunne køre rundt til forskellige campingpladser, så man ikke er bundet til ét sted under ferien.

 

At købe en autocamper kan være en dyr fornøjelse, og der er ofte en del udstyr, som kan tilkøbes for at gøre oplevelsen endnu bedre. Hvis du er førstegangskøber af en autocamper eller gerne vil spare lidt penge, kan du med fordel kigge efter en brugt model. Der findes et stort udvalg af brugte autocampere, som brugere har været rigtig glade for, og som sagtens kan have mange gode ture i sig endnu.

 

Hvor skal jeg starte, når jeg er på udkig efter en brugt autocamper?

Hvis du drømmer om at tage på ferie i en autocamper, har du sikkert allerede gjort dig en del overvejelser om dine ønsker og behov. Vigtigst af alt er nok, at du har en god dialog med sælgeren, så du kommer godt fra start på din ferie uden irriterende overraskelser undervejs. Når du kigger på en brugt autocamper, bør du eksempelvis få en samlet liste over, hvad der hører med til salget. Sælgeren præsenterer dig formentlig for autocamperen, når den står i sin fineste stand, men hvad får du egentlig med i købet?

Mange danskere har formentlig forelsket sig i denne populære rejseform, fordi man nemt kan tage den hjemlige hygge med sig på ferien. En autocamper minder på mange måder om et hjem på fire hjul, hvor du både har køkken, soveværelse og stue, som du kender det hjemmefra. Når du er hjemme, kan du sikkert også nikke genkendende til, hvordan det ofte kan være dekorationer og tilbehør, som er med til at sætte det personlige præg og stemning på det enkelte rum.

Derfor er det rigtig vigtigt at tjekke, hvor meget udstyr der hører med, når du køber en autocamper, der er brugt. Det gælder både i forhold til tilbehør til badeværelset og bestik i køkkenskuffen. Hvis du har helt styr på, hvor meget der følger med, kan du bedre vurdere om prisen på autocamperen er rimelig i forhold til, hvor meget campingudstyr du selv skal ud og købe efterfølgende.

Få gode rejseoplevelser med en brugt autocamper

Når du har styr på listen med udstyr, bør du tjekke selve tilstanden af autocamperen. Det er eksempelvis særligt vigtigt, at du tjekker karosseriet for fugt, da det kan være både dyrt og besværligt at slippe af med, når det først er kommet. De fleste autocampere har formentlig fået foretaget en autoriseret fugttest, men det er ikke nogen garanti, så det er vigtigt, at du spørger ind til eventuelle skader på camperen.

Fugt sætter sig ofte ved vinduer og tagluger, da det er her, regn har mulighed for at trænge ind. Fugt kan have betydning for autocamperens levetid, så det er vigtigt at have styr på, inden du binder dig til købet. Hvis der er gennemført en gyldig fugttest på autocamperen, kan du trygt tage af sted på ferien. Det anbefales, at der løbende foretages fugttest på en autocamper, og det kan eventuelt gøres i forbindelse med det årlige syn af vognen. Det er også værd at vide for dig, hvis du en dag selv har lyst til at sætte din autocamper til salg.

Kør en tur i en brugt autocamper, og undgå slid og mislyde

Har en autocamper været brugt i mange år og været rigtig meget på landevejene, kan du nok ikke komme udenom kosmetiske mærker. For nogle kan det være en del af charmen, at man nærmest kan finde en fortælling i de små ridser i lakken, mens det for andre kan være med til at give et stort afslag i prisen. Under alle omstændigheder er det i hvert fald en rigtig god idé at gennemgå den brugte autocamper for skader, da det kan være dyrt at få udbedret buler og skrammer på karosseriet.

Vær grundig i forbindelse med gennemgang af eventuelle skader, da det vil gavne dig i sidste ende. Det er helt naturligt, at slid opstår, når man er på farten, men i så fald skal det gerne kunne ses i prisen. Hvis en brugt autocamper har mange kilometer i hjulene, kan det også have påvirket selve ydeevnen på camperen. Spørg derfor altid gerne om muligheden for at prøvekøre autocamperen, da du herved får muligheden for at tjekke for mislyde. Mystiske lyde skal naturligvis kunne klarlægges, og årsagen kan ofte ses som problemer med gearkassen, kobling eller ende med at være fra noget helt tredje.

Brugt autocamper eller billig campingvogn?

At tage på ferie i en autocamper er for mange en bekvem og tiltalende rejseform. Måske er du er i tvivl om, hvorvidt en billig campingvogn i stedet for en brugt autocamper er det rette valg for dig. Hvis du overvejer at købe en campingvogn, skal du tjekke, at din bil har et anhængertræk, som kan og må trække vognens vægt. Efterhånden produceres campingvogne sådan, at de passer til markedets små biler, men det er i hvert fald vigtigt at have med i overvejelserne, hvis du skal vælge mellem en brugt autocamper eller en billig campingvogn.

Vælger du en autocamper slipper du også for at skulle tage en vogn af og på hver gang, du kommer til en campingplads. Autocamperen giver en enorm rejsefrihed, og du kan stort set tage af sted, når det passer dig. Uanset om en brugt autocamper eller en brugt campingvogn er det rette valg for dig, bør du tjekke om den tidligere har været brugt til udlejning. Udlejning af en autocamper kan have betydning for prisen, da den automatisk bliver lidt mindre attraktiv i salg, jo flere der har brugt den.

Uanset hvad du er på udkig efter, har du rig mulighed for at finde en brugt autocamper til salg på nettet, ligesom du også kan finde en camp-let eller en brugt campingvogn til salg. Det gælder bare om at lede de rette steder.

Er en autocamper ikke det rette for dig, så kan du her læse om køb af en brugt campingvogn


Nemmere ferie for hele familien med autocamper eller Camp-let

Ferie i udlandet, kan være fantastisk, og mange kan ofte føle udrejselængsel, når sommermånederne er på vej. At rejse med fly og bo på hotel kan dog være en dyr omgang, særligt hvis man er en lidt større familie, som skal afsted. Her er ferie i autocamperen det suveræne alternativ til ferien sydpå uden, at det behøver at koste alverden. En ekstra fordel er, at du kan køre fra campingplads til campingplads, så du får alle oplevelserne med. De lavere afgifter og nye muligheder for parkering og overnatning med autocamper rundt om i verden, er nok også nogle af årsagerne til, at mange vælger den populære ferieform.

Det skal gerne være en god oplevelse at holde ferie, og de fleste kan nok nikke genkendende til, hvordan ferierne uden alt for mange gnidninger mellem familie og venner er de mest behagelige. Hvis du drømmer om en endnu mere simpel rejseform, vil du formentlig nemt kunne overtale familien til ferien i en camp let, som tilbyder lidt mindre luksus end en brugt autocamper. Her er der dog stadig god mulighed for at være sammen, komme tæt på naturen og komme helt ned i gear for både store og små.

Læs også om, hvordan du kan holde ferie i en Camper Van


Når du leder efter autocampere til salg…

Inden familien kører den helt lange tur sydpå i en brugt autocamper, er det en god idé at have styr på, hvor meget den koster at have i brug. Måske kan det i virkeligheden være årsagen til, at sælger har lyst til at komme af med autocamperen for at erstatte den med en billigere model. Langt de fleste autocampere er udstyret med et varmeapparat, så dan dig gerne et overblik over budgettet, hvis du vil undgå, at der ikke er råd til is og kolde drikke, når ferien for alvor er i gang.

Du behøver ikke nødvendigvis at vælge det første og det bedste, når du vil købe en brugt autocamper. Der er nemlig efterhånden rigtig mange autocampere til salg på markedet, så du finder med stor sandsynlighed en model, der passer til netop dine ønsker og behov. Du kan med fordel også sammenligne de forskellige modeller og priser med hinanden, så du er sikker på at få det bedst mulige køb for dig.

Stort udvalg af brugte autocampere til salg

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en ferie i en autocamper er det rette valg for dig, skal du ikke være bange for at vælge en ældre model, da den kan være god at prøve sine ferietanker af på. På den måde kan du finde ud af, om det er noget for dig, og om du senere vil investere i en nyere og måske lidt dyrere variant.

Når kigger på autocampere til salg bør du også forholde dig til, hvor mange personer der egentlig skal med på ferie. Der skal jo være sovepladser til alle, og der skal være monteret sikkerhedssele til alle, der er med på turen. Hvis du har børn eller forventer at få overnattende gæster i løbet af turen, kan det være nærliggende at vælge en brugt autocamper med køjer. Særligt for de mindste kan det være hyggeligt og anderledes at sove i køje, så det behøver ikke nødvendigvis at være et minus, hvis der ikke er traditionelle sovepladser til alle.

På GulogGratis.dk har vi et bredt udvalg af brugte autocampere, billige campingvogne og små campingvogne til salg. Vi har flere hundrede tusinde aktive annoncer, så der er gode muligheder for, at du kan finde den helt rette model til dig og din familie allerede i dag.
Consent preferences