TOP
Undgå at købe nyt

Undgå at købe nyt

Vi forsøger at genbruge så meget som muligt.

Emilie Johansen, læser til bioanalytiker (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går i høj grad ind for genbrug, og jeg køber også så meget tøj som muligt i genbrug – især ting, genstande og sådan noget.

– Min forlovede og jeg samler på brætspil, og vi finder faktisk de fleste på Facebook-sider for genbrug i stedet for at købe dem fra ny.

– Jeg forsøger at genbruge ved at undgå at gå ind i butikker, hvor man kommer til at købe ting, man lige så godt kunne have købt andre steder. Jeg forsøger at undgå at købe for meget i det hele taget. Jeg er ekstra glad for mine brætspil, som alle er købt brugt.

 

Undgå at købe nyt

 

Sofie og Kasper

– Vi går ind for genbrug på grund af bæredygtighed. Vi genbruger især møbler. Faktisk har vi ingen nye møbler, de er alle sammen købt brugte. Men vi er ikke så gode til at sortere affald, som vi kunne være.

– Vores yndlingsgenbrugsfund er vores sofa. Det er en gammel, fin sofa.

Consent preferences