TOP
campingvogn uden for sæson

Udlejning – sådan lejer du alt til campingferien og passer på din campingvogn uden for sæson

Campingferien er elsket af mange danskere. Om du er førstegangscampist eller allerede har erfaring, får du her et godt overblik over din kommende ferie. For selvom det kan være skønt at erhverve sig en lille campingvogn eller autocamper, kræver det både vedligeholdelse og opbevaring vinteren over.

 

Derfor er der en lang række muligheder til dig, der hellere vil leje, når du skal på campingferie. Og lige her fortæller vi dig mere om, hvordan du lejer en campingvogn, autocamper eller campinghytte. Vil du hellere på jagt efter en brugt campingvogn, giver vi dig også et par tips til, hvordan du lejer en plads til vognen hen over vinteren.

Lej campingvognen eller autocamperen

I dag har du et utal af muligheder for at forelske dig i en campingvogn til salg, men hvis du er betænkelig ved at blive ejer af en vogn, og især hvis du er nybegynder, har du heldigvis mulighed for at leje i stedet for: Her får du en billig campingvogn, som du får glæde af på hele din ferie. Til gengæld slipper du for så meget andet.

Det er nemt og simpelt at leje både campingvogne og autocampere i dag. Du finder forskellige portaler på nettet, hvor du har mulighed for både at vælge dato, størrelse og den vogn, du skal have med på ferien.

Den helt store fordel ved at leje i stedet for at eje er, at du ikke skal betale en masse for din årlige campingferie. Et andet alternativ kan være at gå på jagt efter en brugt campingvogn til billige penge. Og bare rolig – dem er der også mange af. Du får også en stor frihed til helt selv at vælge, hvor du vil holde ferie med din autocamper eller campingvogn, så der er rig mulighed for at forme din ferie, så den bliver præcis som du ønsker.

 

Få mere luksus med en campinghytte

Hvis du er til lidt mere luksus og lidt mere plads, er der også nogle fantastiske alternativer til huset på fire hjul. Du kan nemlig leje en campinghytte på din ferie. Campinghytten er den klassiske hytte, som langt de fleste campingpladser har. Alt efter hvilken campingplads du vælger, kan du skrue godt op for luksus, så du får en smagsprøve på glamping, som er meget populært.

Læs også vores artikel om glamping

En campinghytte skal du hverken transportere frem eller tilbage, og det gør det endnu mere bekvemt for dig at holde ferie. Du har typisk også et toilet og minikøkken i din hytte.


Køb en brugt campingvogn, og lej en plads til vinteren

Er du til gengæld den heldige ejer af en skøn campingvogn eller autocamper, kender du måske udfordringen, når de kolde måneder nærmer sig. Her skal vognen nemlig stå et tørt og varmt sted, og har du ikke plads derhjemme, må du ty til andre metoder.

Heldigvis er der i dag rig mulighed for at finde et sted, hvor du kan leje en plads til din campingvogn eller autocamper. Det er særligt private, der udlejer pladser til dig, der har brug for at have vognen opbevaret hen over vinteren. Vælger du en privat udlejer, kan du være sikker på at få det hele til en god pris.
Consent preferences