TOP
cykler

Transportmidler til studerende

Det er ikke nogen hemmelighed, at pengene ofte er små for studerende. Derfor er der også god grund til at spare penge, hvor man kan. I den forbindelse kan transport bestemt være et punkt på listen, hvor du som studerende kan bruge langt færre penge, hvis du kigger nærmere på de bedste, billigste og nemmeste transportmidler, som der findes mange af hos GulogGratis, for studerende.

I denne artikel kan du læse mere om forskellige transportmuligheder for dig, som er studerende. Måske du skal til at flytte hjemmefra og selv sørge for at komme rundt efter studiestart? Eller også er du blevet træt af bruge en stor del af månedens trange SU-beløb på dyre tog- og busbilletter? Selvom den kollektive trafik er billigere for unge og studerende, er der ikke desto mindre andre effektive – og billige – måder at transportere sig rundt på som studerende.

 

Den klassiske: Cykel

Nærmest lige meget, hvor du flytter hen i Danmark, vil cyklen være et praktisk transportmiddel – og du behøver ikke nødvendigvis at skulle investere flere tusinde kroner på en ny model, for der er rigtig mange brugte cykler at finde til en langt bedre pris for studerende. Du kan finde både herrecykler, damecykler og diverse cykeltilbehør i rigtig god stand hos GulogGratis og til en god pris, når du leder efter det brugt.

Elcykler og ladcykler er steget i popularitet de seneste år på grund af deres ekstra praktiske funktioner. Bor du i en landsdel med mange bakker, eller skal du ofte transportere en masse materialer eller børn rundt? Så er der også massevis af fine elcykler og ladcykler, du kan købe brugt.

Se alle vores cykler her

Den moderne: Løbehjul

For et par år siden ville du nok tænke på børneudgaven af løbehjul, når ordet blev nævnt. De små, manuelle løbehjul, som krævede et par spark med benet for at køre frem og som altså for det meste var forbeholdt skolegårdene og villavejene. Men efter det elektriske løbehjul har gjort sit indtog, har rigtig mange taget transportmidlet til sig, og man ser det nu overalt i gadebilledet, særligt i storbyerne.

Som studerende vil et løbehjul være det perfekte transportmiddel, og det vil ikke koste meget af erhverve dig ét, hvis du finder en brugt model. Derefter har du et praktisk, transportabelt og hurtigt middel til at køre rundt til alle dine aftaler.

Se alle vores løbehjul her

Den praktiske: Scooter

Scootere og knallerter har også i mange år været noget, der hørte sig teenagere eller provinsen til. Men rigtig mange unge mennesker og studerende har i disse år også taget disse transportmidler til sig som praktiske, billige og mere fleksible måder at komme rundt på i hverdagen.

Hvis ikke nogle af ovenstående transportmidler opfylder dine behov, så kan du også finde flere billige biler til under 20.000 kr. De er til at komme i nærheden af, hvis du leder brugt og har brug for et mere stabilt og praktisk transportmiddel som studerende – for eksempel hvis du skal pendle til dit nye studiested, har børn eller har langt til studie eller arbejde.

 

 

Det kan altid betale sig at holde øje med brugte transportmidler gennem GulogGratis, da der ofte vil være mange penge at spare for en studerende med et smalt budget – og der er også mange alternativer til den offentlige transport.
Consent preferences