TOP
Tøj og køkkengrej hitter i genbrugsbutikker

Tøj og køkkengrej hitter i genbrugsbutikker

Hvad går du efter i genbrugsbutikker?

Kristel Sørensen, 32 år, bor i Odense (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg bruger genbrugsbutikker en del. Det kan være alt muligt, som jeg går efter. Jeg har købt det meste i genbrugsbutikker alt fra tøj til pynteting. Jeg tror, at mit bedste fund må være en jakke, som jeg købte for nogle år siden. Det er en sommerjakke, som jeg bruger meget og har haft i mange år. Den er jeg rigtigt glad for, og den holder godt. Jeg kan godt lide, at der er nogle ting, der kan gå igen, for det kan sagtens bruges. I stedet for at købe nyt, så kan man ligeså godt købe noget af det, som allerede er her.

 

Tøj og køkkengrej hitter i genbrugsbutikker

 

Birgitte Salin, 62 år, bor på Langeland:

– Jeg bruger genbrugsbutikker indimellem. Jeg går mest efter køkkentøj. Jeg er især glad for lerskåle, keramik og porcelæn. Det er meget ting til opbevaring, som jeg har fundet i genbrugsbutikker. Jeg synes, at genbrug er godt, fordi det sparer os for mange ting, blandt andet så sparer det miljøet for en masse, men jeg synes også, at det er nogle spændende butikker at gå og snuse i.

Consent preferences