TOP
Tøj for alle genbrugspengene

Tøj for alle genbrugspengene

Der er mange gode grunde til at gå ind for genbrug. Vi har talt med Carla og Agnes, der begge er fan af genbrugstøj. Og grunden er klokkeklar; Det er meget bedre for klimaet.

 

Går I ind for genbrug?

Carla: Jeg vil helt klart sige, at jeg går ind for genbrug. Jeg genbruger selv ved både at sælge og købe brugt tøj. Det er en god måde at få skiftet lidt ud i garderoben på. Og så er det er bare vildt vigtigt med genbrug, fordi vi på den måde er med til at spare på ressourcerne.

Agnes: Jeg går også ind for genbrug, og det er især på grund af vores klima. Der er mange unge, der har en tendens til overforbrug, og den tendens er jeg selvfølgelig også selv en del af. Så derfor er genbrug bare en mega god idé. Jeg er især fan af, at man kan sælge sit brugte tøj videre.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Carla: Der er ikke rigtig noget bestemt, jeg kigger efter, når jeg er på genbrugsjagt. Jeg følger mange forskellige genbrugssider på de sociale medier, hvor der bliver solgt alt lige fra tøj til møbler. Så jeg er sådan set på udkig efter det hele.

Agnes: For mig er det primært tøj, der er fanger min opmærksomhed, når jeg er på genbrugsjagt. Men jo ældre jeg bliver, jo mere begynder jeg også at kigge på møbler og små fikse ting til hjemmet.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Carla: Jeg har købt et retrobord, som jeg er ret vild med. Det er nok mit bedste loppefund. Jeg bruger det i hvert fald hver dag.

Agnes: Jeg har været så heldig at finde en taske, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg fandt den i en genbrugsbutik i England, så man kan også sagtens gøre gode genbrugsfund i udlandet.

 

Bruger I GulogGratis?

Carla: Jeg har engang købt en cykel derinde.

Agnes: Jeg har faktisk også købt en cykel derinde. Men det er længe siden nu.

Consent preferences