TOP
Thomas Mørk købte italienske sko billigt

Thomas Mørk købte italienske sko billigt

Skuespilleren Thomas Mørks bedste handel er et par italienske støvler han fandt på udsalg i en lufthavn. Den værste handel var en lidt for billig læderjakke.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, tror jeg, må være mine italienske Moreschi-støvler.

Det er et skomærke, der passer enormt godt på mine fødder og det er vigtigt med gode sko når man som jeg … Altså jeg er jo stadig meget ung – men mine fødder er lidt ældre på grund af mit arbejde og generel slitage, og så er de sko bare gode.

Det fortæller skuespiller Thomas Mørk til www.GulogGratis.dk.

 

Thomas Mørk købte italienske sko billigt

Thomas Mørk (tv.) gør sine bedste handler når han køber kunst – eller når han shopper tøj og sko i udlandet. De værste handler gør han, når han kigger lidt for meget på prisen.

 

Men det er også et mærke som er svært og dyrt at få fat på herhjemme. Jeg var dog så heldig, på en tur til Bruxelles, at få øje på, at de var på udsalg i en butik i lufthavnen, da jeg var på vej hjem.

Jeg prøver altid at kigge efter tøj af den ene eller anden slags når jeg er ude at rejse.

Og det gør jeg både fordi det kan være billigere, men også fordi man ofte kan finde noget man ikke kan finde derhjemme, og jeg synes det er sjovt, at have noget tøj, som alle andre ikke også har.

Forskellige mærker har fokus på nogle ting i de forskellige markeder.

Skoene kostede mig nok omkring en tredjedel af, hvad jeg skulle have betalt for dem i Danmark, og så har jeg altså gået med dem praktisk talt konstant de sidste tre år siden jeg købte dem.

Udover tøj, gør jeg mine bedste handler, når jeg køber kunst. Jeg køber kunst ikke fordi det er noget jeg vil tjene penge på, men jeg synes det, at have noget hængende som er smukt og unikt, er en gave, og af det jeg bruger penge på, bringer det mig mest glæde.

De værste handler, jeg gør, er dem jeg gør når jeg falder for et lidt for godt tilbud og kommer til at købe noget mest af alt fordi det er billigt, selvom det egentlig er dårlig kvalitet eller ikke er det jeg står og skal bruge.

Det har jeg blandt andet gjort med en læderjakke, jeg fandt på til en rigtig god pris. Den var bare ikke helt i den rigtige størrelse, men næsten, så jeg endte med at købe den – for den var jo så billig – og siden har jeg haft den på en enkelt gang.

Så hvis jeg regner det ud i, hvor meget jeg har betalt per gang jeg har brugt den, så har det været en meget dyr jakke.

Jeg har gjort det samme adskillige gange med skjorter også, men jeg synes efterhånden jeg har lært af mine fejl.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, til andre der gerne vil gøre en god handel, så må det være, at man skal lade være med at kigge for meget på prisskiltet uanset om det er for at se om det er for dyrt eller for billigt, men se på, om det du er ved at købe også er noget du kan bruge og at det er ordentlig kvalitet.

Consent preferences