TOP
Små dippedutter

Små dippedutter og Dr. Martens-sko

Vi har været en tur rundt i Odenses gågader, hvor vi mødte Amalie og Ellen, der begge elsker genbrug. Læs med, og hør om pigernes genbrugsfund, der bl.a. tæller små dippedutter til værelset og Dr. Martens-sko.

 

Går I ind for genbrug?

Ellen: Ja, jeg prøver udelukkende at købe genbrug, når det handler om tøj. Jeg bruger tit nettet til at sælge mine egne ting og til at købe andres – og så handler jeg selvfølgelig også i genbrugsbutikkerne. Man kan finde så meget fint.

Amalie: Jeg går også ind for genbrug og køber faktisk størstedelen af mit tøj i genbrugsbutikker. Jeg synes, at det er en kæmpe fordel, at man kan få fedt og billigt tøj, som andre ikke har samtidig med, at man støtter et godt formål og er god ved miljøet.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Amalie: Jeg bor stadig hjemme, så jeg kigger mest efter tøj.

Ellen: Jeg bor også hjemme, så det er også mest tøj, jeg kigger efter. Men jeg kan også godt finde på at kigge efter små dippedutter til mit værelse.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Ellen: Jeg har faktisk ret mange. Både den taske og den jakke, jeg har på i dag. Og egentlig også mine sko fra Dr. Martens. Det er nærmest bare hele mit outfit.

Amalie: Jeg tror, at mit bedste genbrugsfund er den jakke, jeg har på lige nu. Den kostede kun 40 kr.

 

Bruger I GulogGratis?

Amalie: Jeg har ikke selv brugt det, men jeg kender mange, der har. Min mor har f.eks. tit brugt siden til at kigge efter og købe møbler.

Ellen: Jeg har kigget derinde mange gange, men jeg tror faktisk aldrig, at jeg har købt noget.

Consent preferences