TOP
Sisse Fisker er lykkelig for sin ladcykel

Sisse Fisker er lykkelig for sin ladcykel

Tv-værten Sisse Fisker fortæller til www.GulogGratis.dk, at hun er lykkelig for købet af en eldrevet ladcykel – en lejlighed på Islands Brygge har til gengæld kostet hende dyrt.

Hvad er den bedste handel du nogensinde har gjort?

I sommer købte jeg en ladcykel hos Butchers & Bicycles i Kødbyen i København.

Den er med el-motor og gør det let at køre med mine to drenge på 3 og 5 op ad selv de vildeste bakker. Det er en ret dyr cykel, og jeg var i tvivl om jeg skulle investere i den, men jeg har elsket den fra det sekund jeg rullede væk fra cykelværkstedet. Mine drenge spørger nærmest hver dag – skal vi ikke snart ud og køre på motorcyklen, mor? Det er genialt!

 

 

Sisse Fisker er lykkelig for sin ladcykel

En dansk-produceret ladcykel med motor, er den bedste handel Sisse Fisker nogensinde har gjort.

 

For nylig skulle vi cykle fra Vanløse til Amager og se Cirkus Summarum – cirka 10 km. Og vi overhalede en masse cyklister, selv om vi havde læs på cyklen, fordi man kan få hjælp fra motoren.

Hvad er den værste handel du nogensinde har gjort?

Det var da jeg købte en lejlighed på Islands Brygge i 2007. Nærmest den dag lejlighederne begyndte at falde med rekordfart.

Jeg tabte flere hundrede tusinde kroner, da jeg solgte den fire år senere. Havde jeg dog bare lejet en lejlighed i stedet, så kunne jeg ha’ rejst jorden rundt et par gange i stedet for

Har du nogle gode råd til andre, der gerne vil gøre en god handel – eller undgå at gøre en dårlig?

Hvis man skal købe dyre ting for eksempel til sit hjem skal man ikke tænke på, hvad der en god investering. Så skal man købe med hjertet. Alt hvad man køber med hjertet fortryder man ikke. Og hvis man køber noget originalt går det sjældent galt.

Find din næste ladcykel på GulogGratis.dk

Consent preferences