TOP

Send pakker uden en printer med DAO Labelless

Du er ikke afhængig af at have adgang til en printer, hvis du vælger at sende dine pakker med dao/DAO365.

GulogGratis’ pakkepost har fire forskellige leverandører tilknyttet; Bring, Postnord, GLS og dao. Ved de tre første er det påkrævet, at din label udskrives og klistres på din pakke. Hos dao kan du vælge den klassiske metode og udskrive din label, men du har faktisk også en anden mulighed. Hvis du ikke har en printer, ikke har adgang til en eller du simpelthen ikke gider printe din label, så kan du vælge at sende ‘LABELLESS’ med deres E-label.

 

Forsiden på Pakkepost

For at sende labelless, skal du købe din label i Pakkepost – ganske som du plejer – og vælge dao som leverandør.

  • Inden du går i gang, skal du vide hvor tung din pakke er. Dette er afgørende for prisen på din label. Du skal desuden vide, om pakken skal sendes til privatadresse eller til en pakkeshop.
  • Når dette er på plads, vælger du pakkestørrelse og leverandør. Hvis du ønsker levering til modtagers adresse, så sætter du flueben i “Levering på modtagers adresse fra kr. 5,- *”.
  • Udfyld modtagers oplysninger: For- og efternavn og adresse, samt e-mailadresse og mobilnummer til Track & Trace. Hvis pakken skal leveres til en pakkeshop, så skal der her vælges pakkeshop.

Når du har udfyldt disse oplysninger, bliver du sendt videre til betalingssiden. Når du har betalt, får du din label.

I samme omgang får du, når du har valgt dao, en 9-cifret labelless-kode. Du skriver blot denne kode på pakken, eks. 123-456-789 og afleverer pakken hos din nærmeste dao-pakkeshop.

Er du i tvivl om, hvor du kan sende og modtage dao-pakker fra, så kan du finde din lokale pakkeshop her.

 

Du kan købe dine dao-labels til billige priser via Pakkepost lige her.

 

Tip: Hvis du stadig er i tvivl, så kan du se denne video, som guider dig igennem at sende labelless.