TOP
Sæt din campingvogn til salg

Sæt din campingvogn til salg – 5 gode råd

Hvis du overvejer at sælge din campingvogn, gør du dig sikkert en del overvejelser om salget. Du kender formentlig din campingvogn ud og ind, og der er med stor sandsynlighed også mange gode minder med familie og venner gemt i ferievognen. Nu er det så blevet tid til at skifte vognen ud – måske med en nyere model – og hvordan griber du så lige det hele an? Danskerne er vilde med camping, og her på siden finder du gode råd til et sikkert salg. 

 

Vi har samlet et par tips til, hvordan du bedst får solgt din brugte campingvogn:

Når det kommer til at vælge campingpladser rundtom i landet, er der særligt én ting, der er afgørende for dit valg – alle har en række ønsker og behov i forbindelse med en ferie, og de skal helst indfries af den campingplads, du vælger.
1. Vægt: Noget er det første, som køberen er interesseret i at vide, er formentlig vognens vægt. Vægten kan nemlig være afgørende for, om den overhovedet kan hægtes på køberens bil: Så husk at få vejet til syn. Hvis du efterfølgende får monteret nye dele på din vogn, bør du få en ny vejning.

2. Fugttest: Når du er på udkig efter en ny campingvogn, er du på ingen måde interesseret i, at der er fugt i vognen. Fugt er ofte en dyr fornøjelse, da man sjældent kan nøjes med at skifte få dele i forbindelse med en fugtskade. Derfor kan du med fordel få udført en fugttest på din campingvogn inden salget, da det er køberens garanti for, at vognen ikke indeholder fugt.

 

Værd at vide, når du sælger en brugt campingvogn

3. Når du sætter din campingvogn til salg, kan det være en god idé at forestille dig, hvilke spørgsmål og formaliteter du selv har interesse i, hvis du skulle købe din egen vogn. Hvis du vil være sikker på, at din campingvogn er godkendt til brug, er det eksempelvis vigtigt at have styr på, hvornår vognen sidst har fået foretaget en gastest:
4. Gastest: Det er en fordel, hvis du kan fremvise dokumentation for, at din brugte campingvogn har fået foretaget en gastest inden for de sidste to år. På den måde kan du være sikker på, at gasinstallationerne er godkendt til brug.

5. Udstyr: Inden du sætter din brugte campingvogn til salg, bør du klarlægge vognens udstyr. Er der eksempelvis aircondition og markise til vognen, skal du naturligvis fremhæve det over for køberen.

 

Find et stort udvalg af brugte campingvogne til salg på GulogGratis.dk

Når du har fået styr på alt det praktiske, skal du i gang med en fængende annonce:

Det er først og fremmest vigtigt med en fyldestgørende tekst, hvor du samler informationen i en spiselig tekst. Prøv at få køberen til at forelske sig i vognen, som du selv gjorde. Dernæst kan du hjælpe dig selv ved at tage nogle lækre billeder, hvor du får alle vognens detaljer med. Sørg for at tage billederne af en rengjort vogn og i et godt lys, så har du de bedste muligheder for at få nogle gode billeder.

Hvis du har brug for hjælp til at sælge din brugte campingvogn, kan du oprette en annonce på guloggratis.dk. Vi har mere end 400.000 aktive annoncer. Søg, køb og sælg på Danmarks bedste markedsplads allerede i dag.
Consent preferences