TOP
overraskende og anderledes ting

Sådan finder vi overraskende og anderledes ting

Giv nyt liv til brugte ting og skån miljøet.

Emil Mønster, 24 år, religionsstuderende (på billedet øverst i artiklen)

– Ja, jeg går ind for genbrug. Jeg synes, det er fedt. For det første er det fedt, fordi det er billigere end normalt. For det andet er det ingen grund til at smide noget ud, som kan bruges igen. Her tænker jeg på miljøet og fremtiden.

– Jeg går tit i genbrug og kigger, der er meget fedt vintagetøj. Det fede ved genbrug er, at man tit finder noget, man ikke havde troet. Mange unikke ting.

– Hovedsagligt er det tøj, jeg genbruger. Derudover går jeg op i affaldssortering.

– Jeg tror faktisk ikke, at jeg har købt noget via GulogGratis, men jeg kigger tit på hjemmesiden. Men jeg kan godt lide at kigge i butikkerne, så jeg fysisk kan se og mærke kvaliteten.

 

overraskende og anderledes ting

 

Josefine Eliasen Jørgensen, 24 år, jordemoderstuderende

– Jeg synes, genbrug er en god ting, fordi vi bruger alt for mange penge og ressourcer på ikke at genbruge ting. Bl.a. tøj og møbler er rigtig fedt at genbruge. Det er f.eks. muligt at sætte et brugt møbel i stand og give det et personligt præg, på den måde får det nyt liv.

– Det er vigtigt at gå op i genbrug og f.eks. affaldssortere. Jeg genbruger primært tøj og møbler. Derudover sorterer jeg, hvad jeg kan. Plastik og dåser sorterer jeg fra det andet affald.

– Når jeg kigger efter genbrug, er det meget blandet, hvad jeg går efter. Med hensyn til møbler, så ser jeg efter mulighederne; kan man male det? eller sætte det i stand på andre måder? Og i forhold til tøj, så er det fedt, hvis man kan finde mærkevarer, der er billigere. Generelt jagter jeg noget, som man ikke lige finder alle andre steder.

– Jeg har købt en del møbler på GulogGratis – bl.a. et rigtig fint vitrineskab, som jeg er meget glad for.

Consent preferences