TOP
Lænestol

Sådan finder du den rette lænestol eller et andet brugt siddemøbel

Mangler du siddemøbler til dit hjem? For mange kan det være svært at beslutte, hvilke siddemøbler, de skal investere i. Hvis du oplever de samme frustrationer, får du nedenfor en guide til, hvordan du i fremtiden vælger de rigtige stole til din boligindretning – uanset om det drejer sig om lænestole, spisebordsstole, børnestole eller barstole. På GulogGratis finder du brugte siddemøbler i alle afskygninger. Du får desuden tips til, hvordan du får mest succes med at handle brugte varer her på platformen.

 

Sådan vælger du de rigtige siddemøbler

Inden du for alvor går i gang med at jage salgsannoncer på siden, er det en god idé at gøre op med dig selv, hvilke siddemøbler du er på udkig efter. Som bekendt kommer disse møbler i mange afskygninger, og dit valg afhænger selvfølgelig af, hvilken funktion møblet skal have. Drejer det sig for eksempel om lænestole, kan det hurtigt virke som en umulig opgave at finde de helt rette, som passer til både din sofa og dit sofabord. Derfor får du et par tips med på vejen til at vælge de helt rigtige.

Først og fremmest kan du stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt du foretrækker æstetik frem for komfort. Hvis du er vild med designklassikere, er du måske mere til æstetiske møbler frem for komfortable. Det er en god idé nøje at reflektere over, hvad du egentlig foretrækker, før du køber noget brugt. Når du først har købt møblerne på GulogGratis, kan du ikke fortryde igen – du kan ikke returnere til sælger, men du kan altid forsøge at sælge igen.

Af de årsager er det enormt vigtigt, at du er sikker i dine køb. Det bliver du kun ved at undersøge muligheder og overveje dine præferencer til dine kommende siddemøbler. I dag findes der nemlig mange moderne lænestole på markedet, som er knap så behagelige at sidde i. Det kan på længere sigt blive frustrerende, hvis du bruger meget tid i stolen.  Du kan i samme ombæring overveje stolens størrelse. Har du for eksempel en stor stue, vil det være en fordel at købe relativt store lænestole, så der ikke kommer til at se tomt ud.


Børnestole i mange designs

Mange vælger i dag at købe brugte børnemøbler. Det er et marked, der især har taget fart under Corona-pandemien, hvor der er foregået masser af oprydning rundt omkring i de danske hjem. Især møbler som børnestole er i høj grad noget, som mange vælger at købe brugt.

Det er ideelt, eftersom børn typisk vokser ud af stole i løbet af nogle år. Her på siden har du i øjeblikket mulighed for at vælge imellem mange forskellige brugte børnestole. Du finder alt fra populære mærker som Stokke, BabyDan, BabyBjörn og mange flere.

 

Find den perfekte lænestol

Sidder du meget ned og læser i øjeblikket? Så kan en lænestol gøre underværker for behageligheden og komforten. På GulogGratis finder du mange forskellige brugte lænestole – heriblandt klassikere fra Arne Jacobsen, Wegner og mange flere. Når du skal søge efter din drømmelængestol, anbefaler vi, at du tager initiativ til en god dialog med sælger. Derudover bør du sørge for at dokumentere dit køb efterfølgende og få den oprindelige kvittering.

Consent preferences