TOP
Rart at kunne give tøj væk til andre

Rart at kunne give tøj væk til andre

Hvad er dit forhold til genbrugsbutikker?

Rune Poulsen, 23 år, bor i Dalum (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg bruger faktisk genbrugsbutikker en del. Jeg kan godt lide at kigge efter møbler og køkkengrej i genbrugsbutikker. I de almindelige butikker er det for dyrt, og meget af det er lavet af plastik. Jeg vil hellere have noget af det gamle i træ. Alt sådan noget som tøj og sko smider jeg i containerne, der står rundt omkring til genbrug. Nogle gange giver jeg også møbler til genbrug. Det er rart, at andre kan få gavn af det.

 

Rart at kunne give tøj væk til andre

 

Marianne Laursen, 60 år, bor i Vissenbjerg:

– Jeg donerer tøj til genbrug i stedet for at smide det ud. Så kan andre mennesker få gavn af det i stedet for mig. Min søster går meget i genbrugsbutikker og køber både tøj og møbler. Men det gør jeg ikke selv, for jeg er ikke den store tøjfreak, og i stedet køber jeg det, jeg har behov for fra nyt. Men tanken om genbrug er god. Jeg er da glad for, at andre kan få gavn af de ting, jeg ikke bruger længere.

Consent preferences