TOP
Postnord sætter priserne ned

Postnord sætter priserne ned

Julen kommer tidligt i år; Postnord har pr. 1. oktober 2019 sat priserne på deres pakker markant ned. Det betyder, at du nu kan sende dine pakker en hel del billigere med Postnord, end du har kunnet hidtil.

Når Postnord piller ved deres priser, så betyder det selvfølgelig også, at de priser, som vi udbyder med Pakkepost påvirkes. Helt lavpraktisk, så er vores Postnord-priser som udgangspunkt blevet mellem 10 og 60 kr billigere. Det skal dog bemærkes, at volumenvægt stadig er den afgørende faktor for den endelige pris på din Postnord-label.

 

Postnord sætter priserne ned

 

Ydermere så har Postnord indført et nyt tiltag, hvor du kan få tilsendt en mail, når du har indleveret en pakke i en pakkeshop; så er du sikker på, at din pakke er registreret og som modtager, så kan man nu se, at éns pakke er på vej. Det er på nuværende tidspunkt muligt at få indscannet sin pakke på 200 af de største udleveringssteder – det vil blive rullet ud til alle udleveringssteder i starten af 2020. Du kan også vælge at bruge Postnords app, hvor du kan holde øje med dine pakker, både som afsender og modtager.

I løbet af 2020, vil 800 af Postnords udleveringssteder få mulighed for at udskrive din label. Dvs. at du ikke længere vil være afhængig af at have en printer for at sende med Postnord. I første omgang vil servicen blive tilgængelig hos 200 udleveringssteder.

 

Du kan købe dine pakkelabels med Pakkepost lige her – uanset om du foretrækker Postnord, GLS eller DAO.

Consent preferences