TOP
brugt interiør og decor

Pift din boligindretning op med brugt interiør og decor

Har du længe tænkt på, at tiden er inde til at give din boligindretning et løft? Tit og ofte skal der ikke meget til for at optimere dit hjem. Det drejer sig måske kun om, at der mangler små, fine detaljer for at sætte prikken over i’et.
I dag er det blevet mere og mere populært at shoppe brugte varer. Det er især en tendens, der i de sidste mange år har vist sig i dansk boligindretning. Udover at det er en mere bæredygtig løsning end at købe nyt, giver det også en unik sammensætning af forskellige fund. Er du på udkig efter brugt interiør og decor? Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan du finder det perfekte interiør til dit hjem. Du kan desuden læse om, hvorfor danskere er så vilde med at købe brugt. Det behøver hverken at være svært, tidskrævende eller dyrt at købe interiør her på siden.

 

Den bæredygtige boligindretning er kommet for at blive

Danskere er generelt vilde med at købe genbrug. En artikel fra Danmarks Naturfredsforening tilbage fra 2019 viste, at næsten 8 ud af 10 danskere havde handlet brugt inden for de sidste 12 måneder. Heldigvis er der også flere og flere, som sælger ud af deres brugte varer. Og det er en fordel for os, der er vilde med genbrug.

En bæredygtig livsstil behøver nemlig ikke at være kedelig. Her på siden kan du finde alverdens brugt interiør og decor, som andre ikke længere har glæde af. Iblandt de mange forskellige annoncer, er sandsynligheden for, at du finder det perfekte interiør, stor. Men hvordan sætter du jagten ind allerede nu, og hvordan kan du være sikker på, at du køber noget, som passer ind i din boligindretning?

 

Sådan vælger du det rette interiør

Det er ikke kun gamle og antikke loppefund, som du finder på GulogGratis.dk. Du har også mulighed for at jage store designerfund alt efter, hvad du er mest til. Når du skal vælge det perfekte interiør, bør du først og fremmest tænke over, om det skal have en specifik funktion, eller om det blot skal stå fremme for at pynte.

Tit og ofte kan det komme til at se rodet ud, hvis dit hjem er dekoreret med for meget interiør. Derfor kan det være en god idé at vælge et fokuspunkt i hvert rum, hvor du vil tilføje lidt ekstra. Det kan for eksempel være i form af en dyrefigur fra Kay Bojesen, som er populært interiør i nordisk boligindretning. Figurerne er klassikere, der er tidløse, og som ikke vækker for meget opmærksomhed eller forstyrrer rummet og boligindretningen.

Derudover bør du tænke i farver, når du sætter jagten ind efter det perfekte indretningsfund. Har du for eksempel en sofa i en stærk farve, såsom rød eller blå, kan det være en fordel at vælge interiør i dæmpede farver. Interiør og decor er desuden oplagte muligheder, hvis du drømmer om at skabe mere personlighed i dit hjem. Det kan du for eksempel gøre med små fotografier, vaser eller lysestager, der har unikke udtryk.
Consent preferences