TOP
Palle Strøm glemte at afbestille vinduer

Palle Strøm glemte at afbestille vinduer

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, er det hus jeg købte for nylig.

Vores nye hus – det er egentlig 96 år gammelt – har nemlig én fantastisk feature. En lille hestestald med plads til fem ponyer.

Det fortæller tv-manden Palle Strøm, kendt fra blandt andet TV2 Zulu og programmet Gotha, til www.GulogGratis.dk.

Der stod ikke heste i, da vi første gang så på huset, for ejeren havde fået dem fjernet, så de ikke skulle skræmme købere væk, men for os var det en grund til at købe huset.

Jeg har engang sagt til min datter, at jeg ville ønske jeg kunne have et æsel stående i haven. Det kunne være sjovt.

Nu er det sådan, at vores nye nabo er en rideskole, og de vil gerne have deres heste opmagasineret hos os, så vi har fået den bedste handel ud af vores køb.

Vi har fem heste stående i baghaven, som rideskolen passer, plejer og rydder op efter, og som vi kan gå ud og klappe så ofte vi vil, og så betaler de oven i købet gladeligt penge for, at have dem stående.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg også i forbindelse med mit nye hus.

Da vi købte det, var vi godt klar over, at taget skulle skiftes, for det var næsten 100 år gammelt, og i den forbindelse besluttede vi os for at bestille seks dejlige Velux-vinduer og til at undersøge, hvad det ville koste af få lavet gulvet på loftet, så loftsrummet kunne bruges.

Det viste sig desværre, at være alt for dyrt at få lavet gulvet, så det valgte vi at droppe i første omgang.

Desværre glemte vi i samme ombæring at få afbestilt loftsvinduerne, så nu har vi nok verdens bedst belyste pulterkammer oppe på loftet.

Vi går selvfølgelig og prøver at bilde os selv ind, at vi snart får lavet gulvet der oppe, men sandheden er nok snarere, at der går lang tid før vi får råd til at gøre det, og de seks spildte vinduer kan godt mærkes i budgettet nu, hvor vi skal til at købe sommerferie.

Jeg er nok ikke den rigtige, til at give gode råd om handler, men jeg havde et glimt af genialitet forleden, som måske kan inspirere andre.

Jeg fik en opringning fra Ilva, der fortalte mig, at den sofa jeg havde bestilt desværre var 14 dage forsinket.

Jeg var egentlig ikke klar over, at sofaen skulle leveres allerede nu, men da jeg havde damen i røret, gik et lys op for mig, og jeg sagde til hende, om det så ikke betød, at de lige kunne smide et par puder med i prisen, når de nu var forsinkede.

Det kunne de ikke, men hun kunne tilbyde mig et gavekort på 500 kroner. Så de råd jeg kan give må være; det skader ikke at spørge – og husk at afbestille dine Velux-vinduer, hvis du ikke skal bruge dem alligevel.

Consent preferences