TOP
pakkeleverandører

Pakkeleverandørerne har ekstraordinært travlt

Det er ingen hemmelighed, at pakkeleverandørerne har haft vanvittigt travlt i år; forårets nedlukning i forbindelse med COVID-19s indtog, Black Friday og julen har alle gjort deres til et øget pres på pakkeleverancer. Dette pres er nu blevet yderligere forøget, da der onsdag d. 16. december blev afholdt endnu et pressemøde, hvor landet lukkede yderligere ned. Du kan her læse, hvad det betyder for dine julepakker den sidste uge inden jul.

Alle landets storcentre blev lukket ned, hvilket betyder, at de afsluttende julegaveindkøb nu er flyttet ud i de enkelte butikker i gadebilledet, samt til diverse webshops. Sidstnævnte betyder, at presset – som i forvejen bestod af ca. 40% flere pakker end sidste år – på pakkeleverandørerne nu er blevet betydeligt større, hvorfor der ikke længere er 110% garanti for, at alle pakker når frem inden jul.

Ambitionen er selvfølgelig, at alle skal nå at få deres pakker inden jul, så der bliver for alvor løbet stærkt hos de mange webshops, samt hos pakkeleverandørerne.

Vi har tidligere udgivet en oversigt over de fire leverandørers sidste frist for afsendelse af dine julepakker.

Postnord holder, som det ser ud nu, fast i deres oprindelige frist. De er tæt på at have nået kapaciteten for, hvor mange pakker deres systemer kan håndtere.

GLS er også voldsomt presset, de arbejder på højtryk, men kan allerede se, at de ikke kan nå at levere alle pakker inden jul.

Bring håber, at de kan levere alle pakker inden jul, men tør ikke garantere noget.

dao er som de tre andre også pressede, da de oplever en stigende belastning fra både webshops og private, som sender julegaverne afsted til familien. Deres ambition er at få leveret alle pakker inden jul. dao hjemmeleverer pakker alle dage – inkl. d. 24., 25., 26. og 31. december – men pga. den øgede mængde pakker, så kan der opstå mindre forsinkelser undervejs. Hvis du ønsker, at din pakke skal hjemmeleveres d. 24. december, så skal den senest være i dao’s varetægt søndag d. 20. december. Skal pakken derimod sendes til en pakkeshop, så er sidste udkald lørdag d. 19. december, hvis den skal være i modtagerens pakkeshop d. 23. december.

 

Hvis du vil have den bedste chance for at modtage dine pakker inden jul, så skal du ikke vælge at få leveret dem hjemme, men i en pakkeshop. 

Hvis du skal nå at have sendt julegaverne afsted til familien, så er det ved at være sidste udkald. Du kan købe dine pakkelabels her. 

Consent preferences