TOP
opbevaring

Opbevaringsmuligheder til hjemmet

Der findes mange forskellige smarte opbevaringsmuligheder til hjemmet, der giver dig mulighed for at få styr på det værste rod – det hele er nemmere, når hver ting har hver sin plads. Her på siden finder du brugt opbevaring i form af reoler, skabe, kommoder, køkken- og badeværelsesopbevaring og meget mere. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du optimerer dine nuværende opbevaringsløsninger. Nedenfor bliver du guidet i, hvordan du kan skabe mere plads ved hjælp af de rette opbevaringsmøbler.  

 

Sådan udnytter du alle kvadratmeter

Der er mange måder at skabe mere plads på i hjemmet. Først og fremmest handler det om at finde de oversete kvadratmeter, du ikke før har fået øje på eller udnyttet optimalt. På den måde kan du bruge de sidste kvadratmeter til opbevaringsplads, så du kan gemme nogle af de vigtigste ting af vejen. På den måde kommer du til at føle, at du får mere plads i dit hjem.

Det er nu, de fleste danskere har tid til at give hjemmet en overhaling. Og mange vælger endda gør-det-selv-projekterne, skriver en artikel på DR. Her er nogle af de opbevaringsløsninger, du kan overveje at købe brugt og eventuelt male alt efter behov:
– vitrineskab
– kommode
– reol
– karlekammerskab
– hylder
– sidebord
– skænk
– bænk med skuffer

 

Brug kommoder til at gemme ting af vejen

Kommoder er praktiske, men kan også være flotte. I dag findes der mange forskellige kommoder at vælge imellem. Er du til minimalistisk design og en let indretning, kan det være en fordel at kigge efter en diskret kommode. Opbevaring kan nemlig sagtens være stilfuld – det handler bare om at gøre dig nogle overvejelser over, hvad du søger, og hvordan du finder et møbel, der passer perfekt i dit hjem.

 

Find funktionelle reoler

Ligesom kommoder er reoler ideelle som opbevaringsmuligheder. En klassiker er eksempelvis reolsystemer fra Montana. Du finder dem som mindre bogreoler eller større reolsystemer. Fordelen ved netop disse reoler er, at de er minimalistiske og æstetiske på samme tid. Det gør således, at de ikke bliver bombastiske i indretningen.

Du skal blandt andet gøre op med dig selv, om du ønsker at finde brugte reoler med eller uden låger. Her kan du desuden overveje, om det er bedre med skabe, der ikke fylder meget, men som alligevel er praktiske og brugbare.

 

Køkken- og badeværelsesopbevaring

Er det begrænset, hvor meget plads du har i dit køkken og på badeværelset? Bor du for eksempel i et mindre hus eller i en lejlighed, er det begrænset, hvor meget opbevaringsplads der er at gøre godt med, derfor skal der tit og ofte tænkes kreativt, når kvadratmeterne er væsentligt begrænsede. I det tilfælde finder du meget forskellig opbevaring til både køkken og badeværelse på GulogGratis. Her er mindre skabe altid en mulighed, hvis du ønsker så meget opbevaringsplads som muligt.

Du kan desuden overveje hylder eller indbyggede reoler i køkkenet, hvis du har mulighed for det. Ofte gælder det nemlig om at tilføje nye overflader i køkkenet, hvis det er begrænset, hvor meget bord- eller skabsplads du har at gøre godt med. Her kan du for eksempel overveje et ekstra sidebord.
Consent preferences