TOP
Nyt tøj til billige penge

Nyt tøj til billige penge

Olivia og Ellen er begge 17 år og helt vilde med genbrug. Så vilde, at de har deres egne Instagram-profiler, hvor de sælger genbrugstøj.

Går I ind for genbrug?

Olivia: Ja, vi går begge to vildt meget ind for genbrug. Man kan finde mange fede og unikke ting i genbrugsbutikkerne, og så er det bare billigt. Når man bor ude eller lever af SU, er det fedt at kunne få en masse nyt tøj til billige penge.

Ellen: Jeg går også ind for genbrug, fordi det er godt for miljøet. Vi har faktisk begge to Instagram-profiler, hvor vi sælger genbrugstøj videre.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Olivia: Jeg går aldrig ind i en genbrugsbutik med et bestemt formål. Jeg har en meget bred smag, så jeg finder altid bare en masse tøj og prøver det på.

Ellen: Det vigtigste for mig er, at tingene er i god stand, og så skal det ikke være noget, man kan gå ind i en hvilken som helst anden butik og købe.

Olivia: Jeg flyttede hjemmefra sidste år, så jeg elsker også at finde nipsting, som jeg kan have stående i min vindueskarm.

 

Bruger I GulogGratis?  

Olivia: Jeg er tit derinde for at kigge, men jeg har aldrig prøvet at købe eller sælge noget. Jeg kan nok bare bedst lide de fysiske butikker.

Ellen: Jeg ledte for nylig efter en symaskine, og når man leder efter noget specifikt, er det et godt sted at lede.

Olivia: Hvis jeg skulle have større ting som møbler, ville jeg helt klart gå derind og lede efter det.

Consent preferences