TOP

Nyt tøj til billige penge

Olivia og Ellen er begge 17 år og helt vilde med genbrug. Så vilde, at de har deres egne Instagram-profiler, hvor de sælger genbrugstøj.

Går I ind for genbrug?

Olivia: Ja, vi går begge to vildt meget ind for genbrug. Man kan finde mange fede og unikke ting i genbrugsbutikkerne, og så er det bare billigt. Når man bor ude eller lever af SU, er det fedt at kunne få en masse nyt tøj til billige penge.

Ellen: Jeg går også ind for genbrug, fordi det er godt for miljøet. Vi har faktisk begge to Instagram-profiler, hvor vi sælger genbrugstøj videre.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Olivia: Jeg går aldrig ind i en genbrugsbutik med et bestemt formål. Jeg har en meget bred smag, så jeg finder altid bare en masse tøj og prøver det på.

Ellen: Det vigtigste for mig er, at tingene er i god stand, og så skal det ikke være noget, man kan gå ind i en hvilken som helst anden butik og købe.

Olivia: Jeg flyttede hjemmefra sidste år, så jeg elsker også at finde nipsting, som jeg kan have stående i min vindueskarm.

 

Bruger I GulogGratis?  

Olivia: Jeg er tit derinde for at kigge, men jeg har aldrig prøvet at købe eller sælge noget. Jeg kan nok bare bedst lide de fysiske butikker.

Ellen: Jeg ledte for nylig efter en symaskine, og når man leder efter noget specifikt, er det et godt sted at lede.

Olivia: Hvis jeg skulle have større ting som møbler, ville jeg helt klart gå derind og lede efter det.