TOP
Ny 'log ind'-side

Nyt GulogGratis: Ny ‘log ind’-side

Vi har i dag lanceret næste step i rejsen mod et forbedret GulogGratis; nemlig et nyt design af den side, hvor du logger ind på din bruger. Vi har her lavet en lille guide, som viser dig designet af det nye ‘Log ind’ og tilhørende ‘Glemt adgangskode’. Vi håber at du tager godt imod det.

Ny ‘log ind’

Ny 'log ind'-side

Det nye ‘log ind’ ser ud som på ovenstående billede. Den største forandring må være, at der i venstre side kører fire forskellige billeder med små beskeder.

Til højre finder du de vante felter til indtastning af e-mailadresse og adgangskode. Selve knappen, som du klikker på efter indtastning, er blevet gul og så er den også større.
Under knappen finder du i venstre side checkboksen til ‘Husk mig’. I højre side finder du linket til ‘Glemt adgangskode’.

Hvis du ikke har en bruger, så finder du nederst linket til ‘Opret bruger’.

Glemt adgangskode

Ny 'log ind'-side

Hvis du klikker på ‘Glemt adgangskode’, så bliver du sendt videre til ovenstående side. Her indtaster du din e-mailadresse og så får du tilsendt et link til nulstilling af adgangskoden.

 

Ny 'log ind'-side

Hvis du indtaster en forkert e-mailadresse, bliver du mødt af ovenstående besked. Tjek om du har skrevet den korrekte e-mailadresse.

 

Ny 'log ind'-side

Når du har tastet den korrekte e-mailadresse ind, bliver du mødt af ovenstående side. Du kan nu finde en e-mail i din indbakke – hvis ikke du finder den der, så tjek din spam-mappe. Når du har fundet e-mailen, så klik på linket ‘Skift adgangskode’.

 

Ny 'log ind'-side

Efter klik på linket, bliver du sendt videre til ovenstående side, hvor du indtaster din nye kode. Koden skal indeholde minimum 8 tegn, små og store bogstaver, samt tal. Under feltet ‘Adgangskode’ kommer der, når du begynder at taste, en tre-trinsindikator. Denne går fra rød ‘Ikke stærk nok’, til gul ‘Okay’ og videre til grøn ‘Stærk’.

 

Ny 'log ind'-side

Når du har ændret din adgangskode, så mødes du af ovenstående side, hvor du har mulighed for at klikke dig videre til ‘Min side’, ‘Forsiden’, ‘Pakkepost’ eller ‘Opret annonce’.

 

Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Har du feedback, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected]

Consent preferences