TOP
Ny brugeroprettelse

Nyt GulogGratis: Ny brugeroprettelse

Vi har i disse dage lanceret vores nye brugeroprettelse. Det er blevet meget hurtigere og lettere at oprette sig som bruger – derfor kan du nu nemmere komme i gang med at bruge GulogGratis.dk.

Nyt og enkelt: Så hurtigt er det at oprette sig som bruger på GulogGratis

Ny brugeroprettelse

Du mødes af denne pop-up, når du klikker på “Opret/log ind”

Det første du skal gøre for at oprette dig som bruger på GulogGratis.dk er at gå til forsiden. På forsiden finder du knappen “Opret/log ind”, som er placeret ved siden af søgebaren. Når du har klikket på den, så mødes du af ovenstående pop-up. Hvis du ikke allerede har en bruger, så skal du klikke på “Opret dig som bruger”, som her er understreget med rødt.

 

Ny brugeroprettelse

 

Næste step er, at du bliver mødt af ovenstående pop-up. Den skifter af sig selv mellem fire billeder, hvor du får små informationer om, hvad du kan bruge GulogGratis.dk til. Det er ganske få oplysninger, som vi her beder dig om – intet andet end din e-mailadresse og dit ønskede kodeord.

 

Ny brugeroprettelse

Sådan ser den udfyldte formular ud

I øverste felt angiver du den e-mailadresse, som du ønsker at bruge til din bruger. Dit ønskede kodeord indtaster du i feltet nedenunder. Når du indtaster dit kodeord, så fremkommer der en bar nedenunder, som går fra rød til gul til grøn. Den indikerer hvor stærkt dit kodeord er. Husk at klikke på den lille boks ved “I’m not a robot” og udfør den lille opgave, som kommer frem. Herefter kan du klikke på “Videre”.

 

Ny brugeroprettelse

Næste step: mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Når du har klikket “Videre”, så får du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, så klikker du bare på “Opret bruger”.

 

Ny brugeroprettelse

Nu er din bruger oprettet!

Din bruger er nu oprettet! Det var simpelt og hurtigt. Du modtager samtidig en mail med et bekræftelseslink.

 

Bekræft din bruger

Ny brugeroprettelse

Indholdet i den e-mail, som du modtager fra os.

Når du har oprettet din bruger, så modtager du ovenstående mail fra os. Her beder vi dig om at bekræfte, at du har oprettet en bruger med dén e-mailadresse. Her klikker du på den gule knap med “Bekræft e-mailadresse”.

 

Ny brugeroprettelse

Din profil er nu helt klar til brug.

Når du har klikket på den gule knap i vores mail med “Velkommen til GulogGratis – bekræft venligst din e-mailadresse” i emnefeltet, så bliver du sendt videre til denne pop-up i din internetbrowser. Her har du mulighed for at klikke din videre til “Min side”, “Forsiden”, “Pakkepost” eller “Opret annonce”.

 

Ny brugeroprettelse

Efter bekræftelse af din e-mail, modtager du denne mail.

Afslutningsvis vil du modtage ovenstående mail fra os, som bekræfter, at din bruger er oprettet.

 

Yderligere informationer

I første omgang, så skal vi ikke bruge andre oplysninger fra dig end dem, som er angivet ovenfor. Når du aktivt vil begynde at bruge flere af vores funktioner, så beder vi dig om nogle oplysninger.
– Hvis du vil oprette en annonce, så beder vi dig udfylde navn og adresse. Her har du også mulighed for at angive dit telefonnummer, så køber kan komme i kontakt med dig på den måde. Hvis du ikke vil oplyse dit nummer, så kan du vælge “Vis intet nummer”. Køber vil stadig kunne kontakte dig via beskedsystemet på GulogGratis.dk, så sørg for at tjekke dine beskeder, når du har en vare til salg.

Dit fulde navn vil ikke blive vist for andre brugere. Hvis du f.eks. hedder “Jens Jensen”, så vil der stå Jens J.

Din adresse vil ikke være synlig for andre brugere. Din adresse skal vi bruge, så køber kan finde din annonce. Adressen bliver brugt til radiussøgning. Hvis en bruger angiver, at en given vare må befinde sig 30 km fra dem selv, så vil din annonce ikke blive vist – hvis den altså befinder sig indenfor den givne radius – hvis ikke vi kender din adresse. Du kan heller ikke selv bruge radiussøgning, hvis vi ikke ved hvor du bor.

– Vil du benytte dig af Pakkepost, så beder vi dig om at oplyse dit navn, din adresse og dit telefonnummer.

 

Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Har du feedback, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected].

Consent preferences