TOP
guloggratis fordele

Nyt GulogGratis: Fordele

Tingene står ikke stille på GulogGratis – vi lancerer stadig nye tiltag, samt forbedringer til eksisterende dele af forretningen. Vi har lanceret et univers med fordele til vores brugere, så du kan gøre endnu flere gode handler. Det kan du læse mere om nedenfor.

Hvis der er noget, vi elsker, så er det at gøre en god handel! En god handel behøver ikke nødvendigvis at være en genbrugsvare, som er fundet på GulogGratis.dk eller en anden markedsplads; det kan også være hos forskellige forretninger. For at støtte op om lysten til og behovet for at gøre en god handel, så har vi valgt at hjælpe dig med særlige tilbud og rabatter.

 

Hvordan fungerer det?

Du skal have en bruger og være logget ind på GulogGratis.dk for at kunne gøre brug af tilbuddene.

Hvis ikke du allerede har en bruger, så kan du oprette en bruger her.

Sådan bruger du tilbuddene:

– Klik på det tilbud, som du gerne vil gøre brug af. Det kan f.eks. være rabat på en julekalender.

– Læs teksten på tilbuddet. I nogle tilfælde skal du blot følge linket til forhandleren, mens du i andre skal bruge den rabatkode, som vi giver dig. Denne rabatkode skal du indtaste i rabatkodefeltet hos forhandleren.

– Shop løs!

De tilgængelige tilbud og rabatter vil variere, hvorfor du med fordel kan holde øje løbende – hvis ikke der allerede er et tilbud, som du vil gøre brug af, så kan det meget vel være, at der kommer noget for dig senere. Gå på opdagelse i vores Fordele her.

 

Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice lige her. Har du feedback, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected].

Consent preferences