TOP
Favoritsøgning

Nyt GulogGratis: Favoritsøgning

Vi har i dag lanceret Favoritsøgning. Det er en helt ny funktion på GulogGratis, som vi selv er vanvittigt glade for og som vi håber, at du bliver lige så glad for!

Favoritsøgning – annonceagent og genvej

Favoritsøgning

Den lille stjerne i søgefeltet er den, du skal klikke på, når du vil gemme en søgning som Favoritsøgning.

Når du vil gemme en søgning som Favoritsøgning, så skal du klikke på den lille stjerne i søgefeltet. Når du vil finde dine Favoritsøgninger, så finder du dem i brugermenuen.

 

Favoritsøgning

Eksempel på, hvor og hvordan du kan lave en Favoritsøgning

For at oprette en Favoritsøgning, så skal du gøre følgende:

 1. Søg på det, som du vil oprette en Favoritsøgning på. I det eksempel, som vi går videre med her er en brudekjole.
 2. Du kan vælge at søge på tværs af hele hjemmesiden, men hvis du gør det, så kan du risikere at få besked om en masse annoncer, som ikke har relevans for dig. Hvis din søgning er for bred, så giver vi dig besked med det samme. Hvis det er et relativt snævert område – f.eks. en brudekjole – så kan du også blot klikke dig ned i kategorien fremfor at søge.
 3. Du vælge at indsnævre din søgning, så resultaterne bliver så relevante for dig som muligt. Det gør du på følgende måde:
  • Du søger i eller befinder dig i en bestemt kategori. I dette eksempel er det i vores ‘Brudekjole’-kategori. Kategoriens placering er understreget med rød.
  • Hvis du har specifikke krav til din søgning, så kan du specificere den yderligere ved at udfylde de filtre, som er tilknyttet den valgte kategori. Filtrene finder du i toppen af siden – er markeret med orange.
  • Relevante filtre i jagten på en brudekjole kan f.eks. være: pris, krav om billeder af kjolen, højde på bruden og kjolens størrelse.
 4. Når du har indstillet din søgning, så den passer til dine kriterier, så klikker du på den lille stjerne – er markeret med gul – som er i højre side af søgefeltet.

 

Favoritsøgning

Færdiggørelse af Favoritsøgningen.

Det er nu tid til de sidste steps inden den endelige oprettelse af Favoritsøgningen. Du skal vælge en titel til din søgning – som udgangspunkt, så får den samme titel, som det, du har søgt på. Du kan frit vælge en anden titel, hvis du har lyst.

Du skal også vælge, hvor ofte du ønsker at få besked om nye annoncer, som matcher din søgning – du har to valgmuligheder. Du kan vælge ‘Straks’, hvor du vil få besked umiddelbart efter annoncens oprettelse eller du kan vælge ‘Daglig’, hvor du får en mail hver dag med en oversigt over nye matchende annoncer.

‘Straks’ kan være en fordel, hvis der er tale om en populær vare eller en vare, som sjældent kommer til salg. ‘Daglig’ er oplagt til de tilfælde, hvor der er mange matches.

Når du har udfyldt disse ting, så skal du klikke på ‘Opret’.

 

Favoritsøgning

Bekræftelse på, at Favoritsøgningen er oprettet.

Når du har klikket ‘Opret’, så får du den grønne boks, som bekræfter, at din Favoritsøgning er oprettet. Den lille stjerne bliver gul, når din søgning er oprettet.

 

Hvor finder jeg mine Favoritsøgninger, når de er oprettet?

Favoritsøgning

Her finder du dine Favoritsøgninger

For at finde dine Favoritsøgninger, så skal du folde ovenstående menu ud. Herefter skal du klikke på ‘Favoritsøgninger’.

 

Favoritsøgning

Her finder du dine favoritter – både favoritannoncer og -søgninger.

Herefter lander du i fanen ‘Søgninger’. Ved siden af finder du fanen ‘Annoncer’, som indeholder dine favoritannoncer.

 

Favoritsøgning

Oversigt over Favoritsøgninger.

 • Her ser du oversigten over dine oprettede Favoritsøgninger. Du kan have maks. 10 aktive Favoritsøgninger af gangen.
 • Denne side fungere både som oversigt over søgningerne, men den fungerer også som genvej til dine søgninger.
  • I stedet for at skulle søge, udfylde filtre osv. hver gang, du har lyst til at gå ind og surfe annoncer, så kan du finde tilbage til de annoncer, som passer til din søgning.
  • Du finder tilbage til annonceoversigten for din søgning ved at klikke på din søgnings titel. Titlen står med fed ved siden af det lille forstørrelsesglas.
  • Hvis jeg i dette eksempel klikker på ‘Brudekjole’, så bliver jeg sendt til de annoncer, som ligger i den valgte kategori og som opfylder mine yderligere kriterier.

 

Hvordan redigerer jeg min Favoritsøgning?

For at redigere din søgning, så skal du klikke på ‘Rediger’, som er til højre i oversigten ud for dine Favoritsøgninger.

Favoritsøgning

Redigering af Favoritsøgning.

Når du klikker på ‘Rediger’, så kommer ovenstående pop-up frem. Her har du mulighed for at slette søgningen, ændre titlen, samt hvor ofte du vil have besked. Tryk på ‘Gem ændringer’, når du er færdig med at redigere.

 

Favoritsøgning

Bekræftelse på, at din Favoritsøgning er blevet redigeret.

Dine ændringer er nu gemt.

 

Vi håber at du bliver glad for de nye funktioner!

Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Har du feedback, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected].

Consent preferences