TOP
Autoforny din annonce

Nyt GulogGratis: Autoforny din annonce

Vi har netop lanceret en helt ny funktion; nemlig automatisk fornyelse af dine gratisannoncer. Det gør det meget nemmere for dig at have ting til salg på GulogGratis, da du ikke længere behøver bøvle med at forny dine annoncer, når de udløber. Læs her, hvordan det fungerer. 

Hvad er ‘autoforny’ og hvad får jeg ud af det? Det er ganske enkelt: Dine (gratis) annoncer kan nu blive fornyet automatisk – så slipper du for manuelt at skulle forny dem, når de udløber. Det er en ny funktion, som vi er rigtig glade for, og som vi håber vil være til glæde for dig.

 

Hvor finder jeg ‘Autoforny’?

Annonceoprettelse – Rediger annonce – Forny annonce

 

Checkboxen til autoforny finder du lige over den gule knap nederst i annonceoprettelsen/-redigeringen

 

  • Du vil møde autoforny flere steder på GulogGratis. Når du opretter en annonce, så vil ovenstående checkbox (ovenover den gule ‘Opret annonce’-knap) være udfyldt på forhånd. Hvis ikke du ønsker, at din annonce skal have automatisk fornyelse, så klikker du bare på fluebenet, så det forsvinder. Du kan altid vælge det til senere, hvis du fortryder.
  • Det er ikke kun, når du opretter en ny annonce, du får muligheden for at få automatisk fornyelse tilknyttet din annonce. Du kan allerede nu gå ind og tilvælge det på dine eksisterende annoncer – både de aktive, inaktive, udløbne eller på dine kladder. Du finder muligheden samme sted i forløbet, som når du opretter en ny annonce; dvs. lige inden du gemmer.
  • Hvis du vælger at få din annonce i avisen, så er det stadig muligt at få din annonce autofornyet – annoncen kommer dog kun i avisen den éne gang.

 

Hvordan kan jeg se, at min annonce er tilmeldt autofornyelse?

Sådan ved du, at din annonce er tilmeldt autoforny

 

  • Når du ser på oversigten over dine annoncer, så kan du hurtigt se, om din annonce er tilmeldt autoforny: Den cirkulære pil fortæller, at din annonce bliver autofornyet, mens datoen fortæller hvornår.
  • Hvis du gerne vil afmelde autoforny, så klikker du på ‘Rediger’ og scroller helt ned i bunden, hvor du finder checkboxen.
  • Lige nu kan du kun se – og til-/afmelde – autoforny, når du er logget ind på vores hjemmeside, hvilket vil sige, at du ikke selv kan administrere autoforny i vores app. Hvis du opretter en Gratis-annonce i vores app, så vil den automatisk være tilmeldt autoforny. Hvis du ikke ønsker autoforny på din annonce, så skal du logge ind på hjemmesiden og slå det fra dér.

 

Får jeg besked, når min annonce bliver fornyet?

Du vil altid modtage en mail, når en eller flere af dine annoncer bliver autofornyet. I denne mail har du også mulighed for at afmelde autoforny af annoncen.

 

Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice lige her. Har du feedback, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected].

Consent preferences