TOP
Når hadefund bliver til yndlingsfund

Når hadefund bliver til yndlingsfund

Genbrug? Det går vi ind for!

Mads Frank, 34 år, kok (på billedet øverst i artiklen)

–  Går jeg ind for genbrug? Absolut! Det er godt for kloden. Som kok går jeg både ind for genbrug af tøj, men særligt også mad.

–  Jeg genbruger særligt i forhold til børnene. Det er smart, at jeg kan købe brugt tøj til dem, da de lynhurtigt vokser ud af det. Så jeg genbruger specielt til børnene, og selvfølgelig tænker jeg over at mindske madspild.

–  Om jeg har et yndlingsfund? Jeg vil vende den rundt og sige, at jeg har et hadegenbrugsfund, som min kone har fundet, men jeg er endt med at blive helt vild med det! Det er en guld slangelysestage. Den hader og elsker jeg på samme tid.

 

Når hadefund bliver til yndlingsfund

 

Louise Pelle, 25 år, jobsøgende fysioterapeut

–  Jeg går MEGET ind for genbrug! Min flyverdragt, jeg har på her, den har jeg fundet i genbrug. Det er fedt at finde billigt tøj og samtidig støtte et godt formål. Den her flyverdragt er helt ny, men købt i genbrug, da den er blevet doneret på grund af produktionsfejl.

–  Hvordan jeg selv genbruger? Jeg sorterer affald: metal, plastik, pap osv. Desuden handler jeg i genbrugsbutikker.

–  Det bedste jeg har fundet i genbrug, er min lysekrone, som vi har hængende i spisestuen.

Consent preferences