TOP
Når genbrug er guld værd

Når genbrug er guld værd

Simon og Bertram har to ting tilfælles; de går ind for genbrug og deres bedste genbrugsfund er jakker. Læs med, og hør blandt andet om Bertrams jakke, der – bogstavelig talt – viser sig at være guld værd.

Simon, 22 år (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går helt klart ind for genbrug. Man kan finde så meget spændende tøj i genbrugsbutikkerne, som man bare ikke kan finde i de almindelige butikker.

– Når jeg tager på genbrugsjagt, er det typisk for at kigge efter tøj. Hvis jeg er heldig at finde noget, jeg synes ser fedt ud, så køber jeg det.

– Det sker også, at jeg engang imellem kigger efter møbler. Men så er det mest, hvis jeg alligevel lige står og mangler et bestemt et af slagsen.

– Jeg tror, at mit bedste genbrugsfund er den jakke, jeg har på i dag. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den, og jeg bruger den også nærmest hver dag.

– Jeg har engang købt fire stole på GulogGratis. Når det er møbler, jeg leder efter, så bruger jeg faktisk typisk GulogGratis. Det er nemlig meget lettere at lave specifikke søgninger på nettet.

 

Når genbrug er guld værd

 

Bertram, 17 år

– Jeg går ind for genbrug. Allermest fordi det er der, man finder det fedeste, flotteste og billigste tøj.

– Jeg tager kun på genbrugsjagt for at kigge efter tøj. Jeg har faktisk aldrig kigget efter andet end tøj – og jeg kunne f.eks. aldrig finde på at købe brugte sko.

– Jeg har ikke så mange krav til det tøj, jeg køber. Det behøver ikke at være mærkevarer, men det må meget gerne være lidt oversized. Og lidt lækkert. Ellers kan det næsten være hvad som helst.

– Min bedste genbrugsoplevelse må være dengang, hvor jeg var så heldig at finde en Burberry-jakke til 750 kr. Jeg har efterfølgende fundet ud af, at den har en værdi af 20.000 kr. Så det var et godt fund og et, jeg er meget glad for. Jeg har også stadig jakken hængende hjemme i skabet. Jeg synes, at den er for flot til, at jeg vil sælge den videre.

Consent preferences