TOP
Møbler får os i genbrugsbutikker

Møbler får os i genbrugsbutikker

Hvad har du brugt genbrugsbutikker til?

Nina Fugl, 29 år, bor i Odense (på billedet øverst i artiklen):

– I ny og næ bruger jeg genbrugsbutikker. Jeg er lige flyttet, så der har vi været rundt og kigge efter møbler, så som reoler og et bord. Jeg valgte at gå i genbrugsbutikker, fordi det er billigt, og jeg skal bo her i en begrænset periode, så der var ikke nogen grund til bruge mange penge på det, fordi jeg også er studerende. Og samtidig kan jeg da godt lide tanken om, at man kan få gavn af noget, som andre ikke kunne bruge.

 

Møbler får os i genbrugsbutikker

 

Nanna Bay, 29 år, bor i Svendborg:

– Jeg bruger gerne genbrugsbutikker, hvis jeg mangler møbler eller porcelæn. Det kan også være, at jeg kigger efter tøj til vores baby. Jeg synes tit, at der er flotte ting i genbrugsbutikkerne, så det er da med at bruge det. Men jeg kan godt lide tanken om, at der ikke går noget til spilde, og at andre har haft det på, synes jeg bare er hyggeligt og det giver bare tingene en historie.

Consent preferences