TOP
brugt smartphone med forsikret forsendelse

Modtag brugt smartphone med forsikret forsendelse

Der er mange årsager til, at det kan være en god forretning at købe en ny brugt smartphone. Vi har forskellige behov, når det gælder elektroniske produkter: Nogen vil gerne prøve det seneste nye, mens andre gerne ‘nøjes’ med en lidt ældre model. Du kan ofte få meget telefon for pengene, hvis du køber en (let) brugt smartphone. Mange vil lede i nærområdet, når der skal købes brugt, men afstand behøver overhovedet ikke være en udfordring – i dag er der rig mulighed for at sende alverdens nye og brugte varer med posten til en fair pris.

Afstand behøver ikke være en hæmsko, når du finder en brugt smartphone, du gerne vil købe. Det kan være, at du har fundet en iPhone 11, men at den befinder sig i Nordjylland, mens du selv bor på Bornholm. Der er heldigvis gode råd at hente, da det er billigt at sende pakker i dag. Sørg for, at der bliver taget billeder af pakken inden afsendelse – både indeni og udenpå. Det sikrer dig, at der er dokumentation for, at varen er pakket forsvarligt ind, hvis der mod forventning skulle ske noget med den undervejs. Er der dokumentation, så dækker pakkeforsikringerne også. Du bør gøre dig selv den tjeneste at tjekke, hvilken pakkeleverandør, der har den rette forsikring til den specifikke forsendelse – de tre pakkeleverandører dækker nemlig ikke det samme beløb.

 

Send med Pakkepost

Der er heldigvis masser af hjælp at hente! På GulogGratis.dk finder du en service, som hedder ’Pakkepost’. Det er vores pakkeservice, hvor du kan købe billige pakkelabels, som passer til lige netop dit behov. Vi har tre udbydere tilknyttet – Bring, dao og GLS – hvilket giver dig rig mulighed for at vælge den løsning, som passer til dit behov. Det er nemt at få et overblik over de forskellige pakkestørrelser og priser, så du kan vælge den løsning, som passer bedst til dit behov.


Send med dao
Du kan stadig sende pakker, selvom du ikke har en printer. Det kan lade sig gøre, da dao har et labelless-system, hvor du blot skriver en 9-cifret kode udenpå pakken. Det er både nemt og hurtigt, samt der er mere end 1200 pakkeshops fordelt over hele landet. Med dao kan du sende pakker, som vejer op til 10 kg – hvis pakken skal leveres på hjemmeadresse, så må den dog maks. veje 3 kg. Forsendelsen er inkl. forsikring, hvor dao dækker op til 1000 kr.


Send med Bring
Foretrækker du at sende eller modtage med Bring, så har de mere end 1000 ind- og udleveringssteder fordelt over hele Danmark. Bring sender kun til pakkeshop, men du kan til gengæld sende pakker på helt op til 20 kg. Forsendelsen er inkl. forsikring, hvor Bring dækker op til 4000 kr.


Send med GLS
Er det i stedet GLS, du foretrækker at sende med, så er der mere end 1600 pakkeshops at vælge imellem. Med GLS har du mulighed for at sende pakker på op til 20 kg, som både kan leveres på hjemmeadresser og i pakkeshops. Forsendelsen er inkl. forsikring, hvor GLS dækker op til 4500 kr.

Øg chancen for køb og salg

Det kan meget hurtigt være både billigere og nemmere, hvis varen sendes til dig. Hvis det er dig, der er sælger, så kan det også være en stor fordel for dig, hvis du er villig til at sende varen – du kan vælge at inkludere fragten i prisen, men du kan også spille med åbne kort, hvor køber betaler fragten.

I sidste ende øger det dine chancer for at få solgt din varer, da du ikke begrænser dig til et bestemt område. Det samme er tilfældet for dig som køber, da du har større chance for at finde lige præcis dét, du står og mangler, hvis du øger din søgeradius.

Som beskrevet tidligere, så er det vigtigt, at der tages billeder af pakken, så der er dokumentation for, at den er pakket forsvarligt ind.

Skal du sende eller modtage flere pakker, så er det en fordel for dig at gøre det på én gang – så slipper du for at besøge din pakkeshop flere gange. Det er derfor også en god idé at sørge for, at pakkerne, så vidt muligt, ankommer hos den samme pakkeshop. Mange pakkeshops har flere udbydere tilknyttet, så du kan ofte sende og hente pakker fra dao, Bring og/eller GLS det samme sted.

Du finder billige pakkelabels fra dao, Bring og GLS. Priserne er fra 35 kr. med levering til hele Danmark.

Consent preferences