TOP
Mindst muligt skal gå til spilde

Mindst muligt skal gå til spilde

Genbrug – vi er vilde med brugte ting og sager!

Birgit Sørensen (på billedet øverst i artiklen)

– Man kan finde rigtig meget godt i genbrugsbutikker. Når der er så mange fine ting, der kan blive genbrugt, hvorfor så gå ud og give meget mere fra ny? Jeg har fundet mange gode brugte ting.

– Nogle af mine yndlingsfund må være min grønne frakke og min flotte dragt, der matcher. Dem er jeg rigtig glad for. Og jeg kigger mange forskellige steder, når jeg leder efter genbrugsfund.

 

Mindst muligt skal gå til spilde

 

Nanna Due Milling

– Jeg går ind for genbrug, fordi jeg synes, det er en rigtig god måde at få brugt alt mit gamle tøj. Jeg har selv været typen, der købte rigtig meget tøj, og min mor har altid gået meget i genbrug.

– I starten var jeg ikke vild med det, fordi jeg syntes, det var et underligt koncept, da jeg var yngre. Men nu forstår jeg hvorfor. Man kan finde rigtig mange gode, billige ting, og samtidig kan man komme af med alt det, der ligger i skabet, som ikke bliver brugt.

– Jeg har mange yndlingsloppefund. Det ene er en lædertaske, som jeg er rigtig glad for. Og så har jeg fundet støvler – to par faktisk. Desuden har jeg fundet en masse godt til mit hjem.

Consent preferences