TOP
Mangler du en festivalbillet

Mangler du en festivalbillet? Her har jeg været heldig

Heidi, folkeskolelærer (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug af flere årsager – både for miljøet, og så synes jeg, at der er for meget, der er for godt til at blive smidt ud. Der er nostalgi over genbrug. Jeg er helt pjattet med at finde brugte ting.

– Jeg handler rigtig meget på bl.a. på GulogGratis, Den Blå Avis og Facebook. Derudover sælger jeg også selv ud af ting, hvor jeg mener, de er for gode til at blive smidt væk og for gode til at forære væk. Man kan lave en lille byttehandel; det er smart.

– Jeg kan finde alt fra genbrug. Det kan være campingmøbler og -udstyr, ting til min søn, billeder eller møbler. Det spænder rigtig bredt. Og så er vi heldige, at vi arver tøj, så det behøver jeg ikke lede efter.

– Så bruger jeg GulogGratis til at finde billetter. Festivalbilletter. Koncertbilletter.

– Mit yndlingsfund må være mine spisebordsstole. Dem fandt jeg ved skraldespanden. Jeg tog dem med i lejligheden for at stå på dem, når vi skulle male. Nu har jeg ombetrukket dem, så de er blevet helt vildt flotte.

 

Mangler du en festivalbillet

 

Mette, radiograf

– Jeg går ind for genbrug – primært af miljømæssige årsager. Jeg kommer faktisk lige fra en genbrugsbutik. Hvis jeg skal bruge et eller andet, så undersøger jeg altid, om jeg kan købe det brugt. Det er fx møbler og tøj. Jeg er også vild med at kigge efter service – tallerkener, kopper og lignende.

– Jeg bruger også GulogGratis, det er dejlig nemt, at man lige kan gå på nettet og kigge efter genbrugsting. Jeg har også solgt en seng via GulogGratis, men jeg køber mest.

Consent preferences