TOP

Man skal ikke lade ting gå til spilde

Hvad betyder genbrug for dig?

Tina Madsen, 55 år, Dyrup, pensionist (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg elsker genbrug. Jeg kan godt lide de ting, de har – man kan både finde fine vaser eller et stykke tøj, der er i pæn stand. Hvorfor gå hen og købe noget dyrt, når man kan spare en masse ved at købe det brugt?

– Jeg har fundet rigtig mange genbrugsting, men mit yndlingsfund er nok en rumdeler og en stol, jeg fandt. De var meget billige, og det var lige det, jeg stod og manglede.

 

 

Catherine Mandø, 70 år, Odense, pensionist:

– Jeg synes, at det er udmærket, at man kan bruge de samme ting flere gange. Man skal ikke lade ting gå til spilde.

– Jeg har fundet mange genbrugsting. Jeg har købt mange blomsterpotter – det er smart, for de skal bare lige vaskes, så er de så gode som nye, og så kan man også give en fin vase med, når man giver nogen blomster.