TOP
Mads Christensen

Mads Christensens Ferrari-jagt endte i fiasko

Den samme bil – en Ferrari – er både Mads Christensens bedste og værste handel.

Den bedste handel jeg nogensinde har gjort, kan kun være én ting. Jeg har nemlig kun gjort én god handel i mit liv.

Det fortæller Mads Christensen til www.GulogGratis.dk.

Jeg er typen, der totalt forelsker mig i det jeg vil have, og som så hopper på alle sælgernes tricks, når jeg er ude for at købe noget. Jeg havde dog en livslang drøm om at købe en Ferrari Dino 246 GT, den om Tony Curtis kørte rundt i, i TV i 1970’erne.

Jeg havde flere gange været tæt på at købe én, men hver gang var den steget i pris lige til sidst, så jeg måtte opgive at købe den. For et par år siden lykkedes det så endelig. Jeg købte én for 600.000 kroner, og jeg måtte virkelig skrabe kistebunden, for at få råd til den. Det burde så, have været kulminationen på en livslang drøm, men faktisk endte det slet ikke sådan.

 

Mads Christensen

Mads Christensen er vild med klassiske biler. Her er han fotograferet i en Ferrari Dino.

 

Jeg brød mig ikke om at køre den, og fortrød hurtigt mit køb. Derfor besluttede jeg mig for at sælge den videre, og det lykkedes mig faktisk at sælge den for 700.000 kroner, så jeg tjente penge på mit fejlkøb, og det er faktisk den eneste gode handel, jeg nogensinde har gjort.

Desværre, er salget af den bil også den værste handel jeg nogensinde har gjort. For siden jeg solgte den, er den blevet solgt endnu fire gange, og den sidste gang blev den solgt for 2 millioner kroner. Jeg kunne altså, hvis jeg havde ventet med at sælge den, have tjent halvanden million skattefrie kroner, på at have den stående. Og det er faktisk ikke første gang, jeg oplever det med en bil, at jeg sælger den videre og så efterfølgende ser, at den er blevet meget mere værd.

Derfor er det også, det gode råd jeg vil give videre, at man skal lade være med at sælge sine ting, med mindre man død og pine er nødt til det. Køb det, du gerne vil have og så behold det. Det tror jeg, er det bedste råd jeg kan give.

Consent preferences