TOP
Guide til genbrug

Konfirmation 2019: Guide til genbrug

En konfirmation kan hurtigt blive en meget dyr affære, så det kan med garanti betale sig at spare, hvor man kan!

Enhver som enten selv er blevet konfirmeret eller har afholdt en konfirmation ved, at det meget hurtigt kan blive en dyr omgang. Tøj til konfirmanden og resten af familien, håropsætning, mad til festen, lokale med møblement; listen er lang.

Nogle steder kan det være mere end svært at spare, men er man villig til at købe sådan noget som tøjet brugt, så kan der være rigtig mange penge at spare. En konfirmationskjole koster meget hurtigt et sted mellem 1500 og 3000 kr, hvilket er nok til at lave et pænt hul i de fleste budgetter. Finder man i stedet tøjet brugt, så kan man i langt de fleste tilfælde få meget til en rigtig god pris; og så er konfirmationstøj oftest kun brugt en enkelt gang.

Det kan være rigtig svært at finde det rette tøj til lejligheden, og er det endnu ikke i hus, så kan I nå det endnu! Vi har fundet et udvalg af konfirmationstøj til både piger og drenge på GulogGratis – og du kan finde meget mere, hvis du tager et kig på hjemmesiden.

 

Konfirmationskjoler

Guide til genbrug

Links: Konfirmationskjole 1, Konfirmationskjole 2, Konfirmationskjole 3, Konfirmationskjole 4, Konfirmationskjole 5

Der findes rigtig mange flotte konfirmationskjoler på GulogGratis – både af lidt ældre dato, men også mange, som ikke er mere end et eller to år gamle. Der er mange forskellige styles, nogen er stropløse og andre er med blondeærmer; blot for at nævne et par stykker. Selvfølgelig varierer både størrelse og pris. Du finder mange flere brugte konfirmationskjoler lige her.

 

Konfirmationstøj

Guide til genbrug

Links: Mørkeblå habitjakke 1, Mørkeblå blazer 2, Sæt med jeans 3, Sæt med mørkegrå habitjakke 4

Det er ikke kun konfirmationskjoler, du finder på GulogGratis, men også en masse forskelligt konfirmationstøj til drenge. Nogen vælge at blive konfirmeret i et par jeans og en blazer. hvor andre måske er mere til jakkesæt eller habit, eller måske bare en pæn skjorte og et par gode jeans. Nærmest uanset smag, så finder du et bredt udvalg af brugt konfirmationstøj lige her.

 

Bonus: Konfirmationskørsel

Guide til genbrug

Links: Kawasaki Ninja 900, Chevrolet Camaro, Ferrari 360, Porsche 911

Som en lille bonus, så er der faktisk også mange, som tilbyder kørsel til (blandt andet) konfirmationer via GulogGratis, hvilket nok falder i rigtig god jord hos særligt drengene. Vi har her udvalgt fire forskellige – en Chevrolet Camaro, en rød Ferrari 360, en orange Kawasaki Ninja og en grå Porsche 911. Det er blot et lille udvalg og du finder endnu flere blandt andet lige her og her.

Consent preferences