TOP
Komiker fik leveret to ton jord på Vesterbro

Komiker fik leveret to ton jord på Vesterbro

Komikeren Per Helge Sørensen har engang fået leveret to ton muldjord til sin hoveddør på Vesterbro i København i stedet for til sit sommerhus

Jeg er typen, der altid bliver snydt når jeg handler. Jeg er for venlig og sidder og nikker, selvom jeg burde være kritisk, men jeg mødte engang et par, der var endnu værre end mig.

Jeg havde engang i slutningen af 1990’erne købt et cafébord og -stole til at have stående i min lejlighed. Møblerne var i en forfærdelig kvalitet i imiteret træ, og jeg fik aldrig rigtigt det brugt og efter det bare havde stået ubrugt i et hjørne i nogle år besluttede jeg mig for at sætte det til salg.

Det fortæller komikeren Per Helge Sørensen til www. GulogGratis.dk.

Jeg satte mig ned og tænkte over, hvad det mon skulle koste, og pludselig, havde jeg sat det til salg for mere end jeg selv havde givet for det. Jeg tænkte, det var helt håbløst, men så kom der rent faktisk et par og købte det til fuld pris.

Da de var i gang med at bugsere sættet ned af trappen fra min lejlighed, gik det hverken værre eller bedre end at bordpladen gik løs på vej ned af trappen, og i det øjeblik kunne jeg se i deres øjne at de tænkte “hov, er vi ved at blive snydt her?”, men jeg skyndte mig at sige – “Ja, det gør den nogle gange, det kan nemt sættes på igen”, og så gjorde de det, som jeg også selv havde gjort i den situation.

For ikke at ødelægge den gode stemning sagde de “nåh, jamen fint nok” og så forsvandt de ellers med det her forfærdelige cafésæt, som de havde betalt mere for end jeg havde, og jeg stod tilbage med lidt dårlig samvittighed.

Den dårligste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg for ikke mere end et par uger siden. Vi har lige købt sommerhus og skulle i den forbindelse anlægge have, hvorfor jeg købte to tons muldjord.

Det valgte jeg at bestille på nettet, så jeg kunne få det leveret i to kæmpestore “bigbags” med et ton jord i hver, og der lærte jeg en vigtig lektie om internethandel.

Der skal man nemlig ofte udfylde en faktureringsadresse og en leveringsadresse og jeg har nu lært, at det er en rigtig god idé ikke at bytte om på de to.

For vi sad oppe i vores sommerhus og undrede os over, at der ikke dukkede noget jord op, og efter lidt ventetid ringede vi så hjem til Vesterbro, og kunne få at vide, at der stod to ton jord midt på fortovet.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, så må det være. Vær flink, for fanden! Hvis man kan smile og holde masken, så kan man altså komme langt. Også, hvis man står med et bord, hvor bordpladen falder af. Hvis man da kan smile og sige “det er ikke en fejl, det er en feature”, så er man altså kommet et langt stykke.

Consent preferences