TOP
Køb dit favoritbord brugt

Køb dit favoritbord brugt

Er du på udkig efter et brugt bord? På GulogGratis.dk er der rig mulighed for at finde borde i alle afskygninger. Drømmer du om et nyt spisebord, sofabord, barbord eller andet i den kategori, skal du blot filtrere din søgning og ellers sætte jagten ind efter dit kommende drømmebord. Du finder brugte borde fra mange forskellige brands og prisklasser. Det er op til dig at vurdere, hvor dine præferencer ligger.

Er du i tvivl om, hvordan du finder det rette bord brugt? Nedenfor får du en guide til, hvordan du får succes med din søgning efter et brugt bord.

Sådan kommer du i gang med søgningen

Første step til at sætte søgningen efter et brugt bord i gang er, at du starter med at beslutte dig for, hvilken type bord du står og mangler. Ud fra det kan du nemlig samtidig afgrænse din søgning, så du er sikker på, du får held med at finde det bord, du leder efter. Som nævnt finder du alverdens borde på GulogGratis. Det kan for eksempel være, du står og mangler et sidebord til et hjørne eller ved siden af sofaen. En god idé er altid at spørge dig selv, hvilken funktion bordet skal have – det er din letteste vej til succes.
På siden kan du bl.a. finde:
– spiseborde
– tv-borde
– sideborde
– sofaborde
– klapborde

– barborde

Er det for eksempel et spisebord, du leder efter, kan du gøre op med dig selv, om det skal være robust, langt, smalt eller noget helt fjerde. Mange vælger blandt andet spisebord ud fra, hvor mange mennesker der skal kunne sidde omkring det. Har du børn, eller har du ofte familie og venner på besøg, kan det være en fordel at vælge et langt spisebord til anledningen. I samme ombæring kan du overveje, om det skal have en bestemt udformning. Skal det være et rundt spisebord eller måske kvadratisk? Skal det kunne have flere længder, så er det måske et udtræksbord, du skal lede efter.

 

Find din indre kræmmermentalitet frem

Når du først har besluttet dig for, hvilket bord du søger, er næste skridt at finde den rigtige sælger og selvfølgelig bordet. Du kan afgrænse din søgning ved at definere pris, materialer, geografi og meget mere i søgekriterierne. Det gør det generelt nemmere, når du skal finde brugte varer på GulogGratis, hvis man  vælger at blive filtreringsmulighederne. Det er en god idé at finde en sælger, hvor du føler, der er god kommunikation fra start. Det handler om at kommunikere på den rigtige måde – særligt hvis du ønsker at prutte om prisen.

Det er en god idé at stille åbne hv-spørgsmål, når du skal prutte om prisen. Det gør nemlig, at sælger ikke så nemt kan afslå med et nej. En fordel er desuden at se, om du kan finde bordet hos en forhandler, inden du prutter om prisen. På den måde er du sikker på, du kender til den oprindelige pris. Du kan desuden se, om der er andre sælgere, der sælger samme bord til billigere penge, og dermed sammenligne priserne på brugte varer.

Har du den rette kræmmermentalitet, når du langt på GulogGratis. En mentalitet, der har eksisteret meget længe i Danmark.
Consent preferences