TOP
Køb brugt campingudstyr

Køb brugt campingudstyr – modtag med posten

Køb brugt campingudstyr – modtag med posten. Skal sommerferien foregå på campingpladser rundt omkring i Danmark, så kan det være, at campingudstyret trænger til en supplering. Der er heldigvis masser af udstyr til salg – både nyt og brugt – som du kan finde til gode priser. Mange har en tendens til at lede i nærområdet, når der skal købes brugt, men afstand behøver overhovedet ikke være en udfordring – i dag er der rig mulighed for at sende alverdens nye og brugte varer med posten til en fair pris.
Det kan være, at du har fundet det perfekte stormkøkken, som skal med på din næste ferie, eller måske det drejer sig om en fremragende termoflaske? Du har måske ikke mulighed for at starte bilen op, så du kan hente dit nye køb. Det kan også være, at dit nye fund befinder sig for langt væk til, at du vil bruge tid og penge på at hente det. Meget udstyr til camping- eller andre outdoorferier fejler ingenting, selvom det er købt brugt. Det kan derfor være en rigtig god investering for dig at købe brugt fremfor splinternyt.

 

Øg chancen for køb og salg

Det kan meget hurtigt være både billigere og nemmere, hvis varen sendes til dig. Hvis det er dig, der er sælger, så kan det også være en stor fordel for dig, hvis du er villig til at sende varen – du kan vælge at inkludere fragten i prisen, men du kan også spille med åbne kort, hvor køber betaler fragten.

I sidste ende øger det dine chancer for at få solgt din varer, da du ikke begrænser dig til et bestemt område. Det samme er tilfældet for dig som køber, da du har større chance for at finde lige præcis dét, du står og mangler, hvis du øger din søgeradius.

Skal du sende eller modtage flere pakker, så er det en fordel for dig at gøre det på én gang – så slipper du for at besøge din pakkeshop flere gange. Det er derfor også en god idé at sørge for, at pakkerne, så vidt muligt, ankommer hos den samme pakkeshop. Mange pakkeshops har flere udbydere tilknyttet, så du kan ofte sende og hente pakker fra dao, Bring og/eller GLS det samme sted.

 

Send med Pakkepost

Der er heldigvis masser af hjælp at hente! På GulogGratis.dk finder du en service, som hedder ’Pakkepost’. Det er vores pakkeservice, hvor du kan købe billige pakkelabels, som passer til lige netop dit behov. Vi har tre udbydere tilknyttet – Bring, dao og GLS – hvilket giver dig rig mulighed for at vælge den løsning, som passer til dit behov. Det er nemt at få et overblik over de forskellige pakkestørrelser og priser, så du kan vælge den løsning, som passer bedst til dit behov.


Send med dao

Du kan stadig sende pakker, selvom du ikke har en printer. Det kan lade sig gøre, da dao har et labelless-system, hvor du blot skriver en 9-cifret kode udenpå pakken. Det er både nemt og hurtigt, samt der er mere end 1200 pakkeshops fordelt over hele landet. Med dao kan du sende pakker, som vejer op til 10 kg – hvis pakken skal leveres på hjemmeadresse, så må den dog maks. veje 3 kg.


Send med Bring

Foretrækker du at sende eller modtage med Bring, så har de mere end 1000 ind- og udleveringssteder fordelt over hele Danmark. Bring sender kun til pakkeshop, men du kan til gengæld sende pakker på helt op til 20 kg.


Send med GLS

Er det i stedet GLS, du foretrækker at sende med, så er der mere end 1600 pakkeshops at vælge imellem. Med GLS har du mulighed for at sende pakker på op til 20 kg, som både kan leveres på hjemmeadresser og i pakkeshops.

Du finder billige pakkelabels fra dao, Bring og GLS. Priserne er fra 35 kr. med levering til hele Danmark.

Consent preferences