TOP
julegavehits

Julegavehits: Køb en brugt spillekonsol

Julen er en dejlig tid, hvor der er tid til familie, hygge og god mad. Men julen er også som regel en dyr tid. Der nu kun 9 dage væk og der er ikke længe til, at det er sidste udkald, hvis julegaverne skal nå at komme i hus. Det er næppe nyt for de fleste, men spillekonsoller har i mange år været populære julegaver, da de bidrager med mange timers sjov for både børn og voksne. Særligt PlayStation 4 er i år i høj kurs – gør dig selv og miljøet en tjeneste ved at købe brugt. Her kan du se en oversigt over nogle af de konsoller, som du lige nu kan købe brugt på GulogGratis.dk

PlayStation 4 (og 4 Pro)

PlayStation 4

En PlayStation 4 – eller Ps4, som den også hedder – er blandt de nyeste modeller fra Sony. Konsollen har alligevel været på markedet i en del år, faktisk siden 2013, men den spiller altså stadig! Du kan købe brugte spil og konsoller lige her.

 

PlayStation 5

PlayStation 5

Den nyeste PlayStation kom på markedet i slutningen af 2020, hvor mange havde utroligt svært ved at få fingrene i den. Coronapandemien påvirkede – og påvirker stadig – produktionen og leveringen af rigtig mange produkter på verdensplan, og den nye PlayStation blev selvfølgelig også ramt. Du kan købe brugte konsoller lige her.

PlayStation 3

PlayStation 3

I 2007 kom Ps3 på det danske marked og dén er stadig et godt genbrugskøb, da mange maskiner stadig er i god stand, mens der kan købes hundredvis af spil for en slik. Du kan derfor opnå mange timers underholdning for ganske få penge! Du kan købe brugte konsoller og spil her.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendos Switch-konsol har været voldsomt populær i de seneste år. Den er selvfølgelig også at finde brugt, hvilket du kan gøre her.

Consent preferences