TOP
hamster på GulogGratis

Jeg har købt en hamster på GulogGratis

På en tur rundt i Odenses gågader mødte vi Martin og Johan, der begge går ind for genbrug. Læs bl.a. om, hvordan GulogGratis kan bruges, når man ønsker sig en hamster eller mangler 12. afsnit af Matador.

 

Martin, forfatter (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug, fordi jeg synes, det er dejligt, at man kan genbruge andre menneskers aflagte ting. Man kan tit være heldig at finde helt nye ting i rigtig god kvalitet, og så er der altså mange penge at spare.

– Jeg går primært på genbrugsjagt efter tøj som blazere og slips, og det må meget gerne være farverigt og skille sig ud fra det, man ellers ser i bybilledet. Jeg elsker alt, der ikke er på mode længere.

– Jeg genbruger selv på den måde, at jeg smutter forbi genbrugen med de ting, jeg ikke længere skal bruge. Jeg kan godt lide idéen om, at tingene kan bringe glæde et nyt sted.

– Jeg har brugt GulogGratis mange gange. Jeg har købt op til flere sofaer og gamle brætspil derinde. Det er en god side, hvis man leder efter noget specifikt. Det kunne jo være, at man lige præcis manglede 12. afsnit af Matador.

 

hamster på GulogGratis

 

Johan, leder hos McDonald’s

– Jeg går helt klart ind for genbrug, fordi jeg kan spare en masse penge ved at købe brugt fremfor nyt. Det giver mig også god samvittighed, når jeg kan skille mig af med mine ting på en god måde fremfor at smide dem ud.

– Jeg kigger primært efter elektronik, når jeg er på genbrugsjagt. Man kan jo være heldig at gøre et godt fund. Jeg kan også godt finde på at lede efter planter og træer.

– Jeg genbruger selv på den måde, at jeg altid afleverer mine aflagte ting til genbrugen eller forsøger at sælge dem på nettet. Hvis jeg mangler et eller andet, undersøger jeg også, om jeg kan få det brugt.

– Jeg har brugt GulogGratis et par gange. Her har jeg bl.a. fundet en del videospil, og så har jeg også engang købt en hamster og en cykel.

Consent preferences