TOP
købt en telefon via GulogGratis

Jeg har engang købt en telefon via GulogGratis

Jeg kigger efter, hvad der er sejt og anderledes.

Michell Andersen, 24 år, læser ernæring og sundhed (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug, fordi det er spændende og interessant at bruge gamle ting igen. På den måde holder tingene ved. Fx kan noget gå i arv gennem generationer i familien.

– Jeg går på loppemarkedet og kigger (når jeg køber brugt red.). Tasker kan jeg fx godt lide at finde brugt, og jeg vil gerne selv sælge ud af mit tøj, så andre kan få glæde af det. Ift. møbler, så kunne jeg godt tænke mig at arve fra mine forældre og på den måde udnytte ressourcerne.

– Når jeg kigger efter genbrug, kigger jeg efter, hvad jeg synes er fedt, sejt og anderledes. Primært ting, som jeg godt kunne tænke mig at have i min lejlighed.

– Jeg har engang købt en telefon via GulogGratis. Jeg er klar over, at GulogGratis er tilstede på sociale medier; de popper nogle gange op, når jeg scroller gennem Instagram og Facebook.

 

 

Camille, 12 år, skoleelev

– Jeg går tit på loppemarkeder og leder efter brugte ting. Mærkevarer – det kigger jeg primært efter, når jeg kigger efter genbrugsting. Fx har jeg lige fundet et par nye bukser, som jeg er rigtig glad for. Dem har jeg fundet på et loppemarked på havnen.

– Jeg kender godt GulogGratis, men jeg tror ikke, at jeg har købt noget der. Og jeg har umiddelbart ikke set på dem på sociale medier, nej.

Consent preferences