TOP
coronavirus

Info om coronavirus/Covid-19

Du kan købe og sælge på GulogGratis.dk fuldstændig som du plejer – så længe du husker at overholde de retningslinjer, som myndighederne har udformet. Gør du det, så er der ikke noget til hinder for, at du fortsætter med at handle via GulogGratis.

Hos GulogGratis holder vi os opdaterede i forhold til udviklingen. Det betyder bl.a. at vi som virksomhed har etableret hjemmekontorer, så vi ikke bidrager til yderligere smittespredning. Vi afholder vores møder virtuelt, hvilket fungerer overraskende godt, alt taget i betragtning. Da et ben i vores forretning er Pakkepost, hvor du kan købe pakkelabels fra fire forskellige leverandører, så holder vi os selvfølgelig også opdaterede på det punkt. Du kan læse nærmere om, hvad de forskellige leverandører har taget af forholdsregler lige her.

 

Gode råd til dig:

Køber:

– Som du kan læse i den artikel, som vi linker til ovenfor, så har leverandørerne taget en række forholdsregler. Med GLS kan du udfylde en midlertidig fuldmagt, så pakken kan leveres uden underskrift. Når du modtager en pakke fra dao, så skal pakkeshoppen indtaste en fem-cifret kode, når din pakke udleveres – heller ikke her skal du have fysisk kontakt. Med Postnord kan du hænge en engangsfuldmagt på din dør, så postbuddet bare stiller pakken og underskriver med en særlig COVID-19 underskrift.

– Hvis du skal hente en pakke i en pakkeshop, så overhold myndighedernes anbefalinger. Hold afstand. Vask hænder og/eller sprit dem af – både før og efter besøg i pakkeshoppen.

– Afventer du flere pakker, så kan du med fordel vente lidt og så hente dem på én gang; så skal du ikke aflægge din pakkeshop et besøg flere gange end højst nødvendigt.

Sælger:

– Sørg for at have vasket dine hænder grundigt inden du pakker forsendelsen. Sørg desuden for, at dine hænder er vasket grundigt inden du indleverer pakken i pakkeshoppen.

– Tjek gerne hjemmefra, om din foretrukne pakkeshop skulle holde lukket; så slipper du for at gå forgæves.

– Sender du ofte pakker, så kan du overveje at ‘samle til bunke’, så du ikke skal aflevere pakker i pakkeshoppen flere gange end højst nødvendigt.

 

Hvis du vælger at handle fysisk:

NB. Du skal selvfølgelig ikke mødes med folk, hvis du udviser de mindste sygdomstegn.

– Sørg for at varen er grundigt rengjort inden salg, så risikoen for smittespredning den vej igennem mindskes.

– Sørg for at vaske dine hænder grundigt. Host eller nys i i dit ærme eller et engangslommetørklæde. Vask eller afsprit desuden dine hænder efterfølgende.

– Lad være med at give hånd eller kram, når I mødes, da det er sådan coronavirus bliver sendt rundt. Du kan i stedet vælge at vinke eller lignende.

– Sørg for – så vidt muligt – at holde afstand, når I handler.
– Undgå at handle med fysiske penge. Brug i stedet en tjeneste som MobilePay – så kommer I ikke i fysisk kontakt med hinanden.

– Vask dine hænder grundigt og afsprit også gerne, når I er færdige med at handle.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

Consent preferences