TOP
Genbrugs stole

Indret dit hjem med masser af smukke genbrugsfund

Er du én af de tusindvis af studerende, der skal finde sig et nyt hjem op til studiestart 2021? Er du på udkig efter en billig lejebolig, ungdomsbolig eller studiebolig? Og frygter du lidt for økonomien, når det måske er første gang, du skal flytte hjemmefra og stå på egne finansielle ben? 

Så er der masser af hjælp at hente, hvis du overvejer at indrette dit hjem med genbrugsfund. Du kan nemlig her hos GulogGratis finde massevis af flotte møbler, køkkenting og andre sager, du får brug for, i rigtig fin stand brugt – og til en langt billigere pris, end hvis du skulle købe alt fra ny. Og du vil langt fra være den eneste, der gør det – det bliver nemlig stadigt mere populært og moderne blandt danskerne at søge væk fra det masseproducerede interiør.

 

Smukt og brugt

Den gamle myte om, at du kun kan finde udslidte, gamle møbler, når du shopper genbrug, er heldigvis for længst blevet aflivet. I dag er der nemlig – særligt blandt unge mennesker – gået mode i at finde unikke genbrugsmøbler med masser af charme og historie. Der er rigtig mange flotte ting at komme efter, og du skal ikke lede særlig længe for at finde dem.

Hvis du skal indrette din nye lejlighed, og du kommer direkte fra teenageværelset, kan det være svært pludselig at skulle fylde flere rum med funktionelle møbler. Derfor kan du slå to fluer med ét smæk og finde en billig sofa, køkkenbord, stole og alt, hvad du ellers skal bruge til at skabe dig et hyggeligt hjem, hvis du leder efter det brugt.

 

En god mulighed for studerende

Det er velkendt, at man som studerende ikke har særligt mange penge mellem hænderne. Man skal finansiere alting på SU og et eventuelt studiejob, og derfor er der ikke mange, som har råderum til at gå særligt meget op i deres boligindretning – ikke hvis de skal købe alt fra ny i hvert fald. Men du kan sagtens sørge for en skøn indretning af din lille lejlighed, hvis du køber møbler, nips, og hvad du ellers kunne tænke dig brugt. Og hvad er nemmere end at lede efter det hele online i det store, altid voksende udvalg hos GulogGratis?

Du behøver altså ikke at gå på kompromis med dit hjem og din indretning, bare fordi du lige er flyttet hjemmefra, eller du er studerende. Du kan sagtens skabe dig en hyggelig indretning, der også vil være mere unik og din egen med smukke genbrugsfund, som du har samlet sammen fra alle mulige forskellige steder.

 

Indretning med genbrug er trendy

Man ser det mere og mere på sociale medier, i boligmagasiner, og hvor du ellers kan finde boliginspiration: Det er trendy at indrette med genbrug. Køber du secondhand, er der nemlig mange flere unikke og anderledes sager at komme efter, og det vil automatisk give et mere personligt og individuelt touch til din indretning.

Derfor er der også flere og flere, som går på jagt efter alt fra store møbler til spændende nips. GulogGratis gemmer på massevis af boligskatte, som bare venter på at skifte hjem og blive en del af din nye hjemlige indretning.

 

Consent preferences