TOP
Ikke genbrug – ikke interesseret

Ikke genbrug – ikke interesseret

Når Cleo og Olivia skal på shopping, går turen forbi alle byens genbrugsbutikker. For de køber sjældent noget, hvis det ikke er genbrug. Men det er heller ikke nødvendigt. De to pigers loppeture har nemlig budt på alt fra tøj og smykker, til gamle bøger og badges med Michael Jackson.

Går I ind for genbrug?

Olivia: Vi går begge to ret meget ind for genbrug og køber næsten ikke noget, der ikke er genbrug. For mit vedkommende skyldes det, at jeg ikke er vild med det masseproducerede, at det er miljøvenligt at genbruge, og at det tøj, som jeg godt kan lide at gå i, ikke findes i de normale butikker.

Cleo: Jeg kan også vildt godt lide at gå ind i en genbrugsbutik, og så lige pludselig være heldig at spotte noget guld på hylderne. I de normale butikker ligner det hele jo hinanden.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Olivia: Jeg er ret glad for smykker, så det kigger jeg tit efter. Men jeg elsker også at gå på jagt efter tøj og stof med en masse farver og mønstre.

Cleo: Jeg kigger også efter tøj og smykker. Jeg er især vild med at finde en masse finurlige smykker og lave dem om til andre smykker eller helt andre ting. Det er altid sjovt at finde noget, der måske ikke er så meget værd, og så lave det om til noget, som man rent faktisk kan bruge til noget.

Olivia: Det er også fedt at finde gamle bøger, som man måske ikke har hørt så meget om, og som bare viser sig at gemme på en af de bedste historier, man nogensinde har læst. Og så er der selvfølgelig også de gamle vinylplader, som vi altid bladrer igennem.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Cleo: Det skifter lidt, fordi min stil også ændrer sig. Men lige nu er jeg især glad for den kjole og taske, jeg har på i dag.

Olivia: Både min garderobe og mit værelse er fyldt med genbrugsting, så jeg tror ikke, at jeg kun kan sige en ting. Det bedste må være summen af alle tingene, der bare passer så godt til hinanden.

 

Bruger I GulogGratis?

Olivia: Ja, jeg har købt en stol og nogle Harry Potter-bøger derinde.

Cleo: Jeg har engang købt en masse plader og badges med Michael Jackson derinde.

Consent preferences